Scania IT

Förvaltningsledare till Scania IT Finans & HR

Rekryterare
Plats
Södertälje
Annonserat
den 12 september 2016
Stängs
den 7 oktober 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Scania genomgår för närvarande en spännande omvandling från renodlad lastbilstillverkare till att erbjuda hållbara och kompletta transportlösningar - att vara en tjänsteleverantör. IT och samverkan med omvärlden är en avgörande del i denna transformation och Scania IT har påbörjat en stimulerande och utmanande förändringsresa mot ett allt mer verksamhets och flödesorienterat arbetssätt för att bidra till utvecklingen av Scanias affär. Sektionen Finans & HR inom Scania IT Shared services ansvarar för leverans av applikationer till finans och HR avdelningarna på Scania. Gruppen Corporate Control II arbetar bland annat med MIC tullsystem. En av kärnkompetenserna hos oss är förvaltningsledning där man tar ansvar för arbetsledning, kundrelationer, leverantörskontakter och utveckling för en eller flera applikationer. För denna tjänst avses förvaltningsansvar främst för MIC tullhanteringssystem.
 

Dina arbetsuppgifter
Du ansvarar för att samtliga aktiviteter inom ditt förvaltningsområde blir genomförda med kvalitet, både enligt verksamhetens och egna organisationens krav och behov. I arbetet ingår även problem och incidenthantering, finansiell uppföljning samt att planera och kommunicera systemförändringar.
 
Inom ditt förvaltningsområde är du en utpräglad ledare och kommer i din roll även att jobba nära andra förvaltningsledare inom sektionen.
 
Din profil
Vi söker Dig som har:

  • stor erfarenhet av att leda agilt i förvaltning
  • teknisk kompetens och erfarenhet inom Shell scripting, Linux och Sql.
  • erfarenhet av test / testledning 

Som person är du strukturerad, engagerad driven och vågar ta egna beslut. Vi tror även att du är en god ledare och kommunikatör som behärskar engelska väl i både tal och skrift.
 
Du har en stark servicekänsla och tycker om att arbeta nära verksamheten. 
Erfarenhet från tullsystem/verksamhet är meriterande.
 
Vi erbjuder
Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Södertälje och Stockholm med Scania Jobexpress.

Ytterligare information
Kontakta Mats Andersson (Scania Rekryteringscenter), 08-553 821 47 eller Jessica Filipsson (Gruppchef Corporate Control 2), 08-553 822 22.
 
Ansökan
Din ansökan ska innehålla personligt brev samt CV.