Wise IT

Utvecklare till Fintech-bolag i tillväxt - Lendify AB

Rekryterare
Plats
Stockholm, Stockholm
Annonserat
den 12 september 2016
Stängs
den 11 oktober 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Lendify söker nu en kollega till utvecklingsteamet där du kommer att fortsätta växa tillsammans med bolaget som befinner sig i en spännande fas. Vill du bli en riktigt duktig utvecklare på ett bolag som kommer tillgodose till din utveckling?

Om företaget

Lendify startades 2014 med målet att i grunden förändra det svenska banksystemet. Vi tror inte att morgondagens kunder kommer acceptera bankernas höga avgifter för den service och de produkter som de levererar, särskilt inte när ny teknik gör bättre och billigare alternativ möjliga. Genom Lendifys plattform kan personer som vill låna pengar enkelt träffa personer med pengar att låna ut, så kallad peer-to-peer lending. Vi är ett snabbväxande och hårt arbetande team, idag bestående av 20 personer med bakgrund från tech-startups och bank. Lendify har tillstånd som Betalningsinstitut från Finansinspektionen.

Om denna position

Tillsammans med utvecklingsteamet om sex personer kommer du att driva projekt av olika storlek och nivå beroende på var du befinner dig kompetensmässigt. Projekten kan handla om nyutveckling, debugging eller support. Du kommer befinna dig i teknikens framkant och utmanas mer i takt med din kompetensutveckling.

Annan information

För att både lyckas och trivas i den här rollen bör du ha erfarenhet av:

  • Webbutveckling i .NET
  • Du har koll på såväl front-end som back-end, din tyngd kan vara på ett av områdena
  • Goda kunskaper om MVC
  • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat

Som person trivs du att arbeta i team, du hänger med i teknikutvecklingen och älskar att programmera.