Vassa systemutvecklare till Aguil

Rekryterare
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 13 september 2016
Stängs
den 13 oktober 2016
Ref:
201609
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vassa utvecklare till bank- och finansbranschen

Aguil är ett IT-konsultföretag med fokus på bank- och finansbranschen. IT är ett nyckelbegrepp för oss och våra konsulter är verksamma inom systemutveckling, test och teknisk projektledning.

Vi letar efter dig som är en duktig utvecklare, en kreativ problemlösare som gillar att undersöka, effektivisera, driva och skapa. Du är social, kommunikativ och flexibel för att passa in på bästa sätt hos Aguil och i våra kundprojekt. Du har en lämplig högskoleutbildning, samt relevant arbetslivserfarenhet. Du har god teknisk kompetens kring modern IT, erfarenhet av att jobba i projektform och har arbetat som programmerare eller teknisk testare.

Att jobba på Aguil ska vara utvecklande och trevligt. Vi omger oss bara med de bästa konsulterna och de intressantaste kunderna. Våra konsulter arbetar i projekt ute hos våra kunder i Storstockholm, där de bidrar med sin spetskompetens inom systemutveckling och teknisk testning.

Välkommen att höra av dig!

Kontaktuppgifter hittar du på www.aguil.se.

Ansök om Vassa systemutvecklare till Aguil

Har du redan laddat upp ett CV? Logga in för att söka direkt

Alla fält måste vara ifyllda

Ansök
}

Ladda upp från din dator

Eller importera från molnlagringstjänst

Din CV måste vara en .doc, .pdf, .docx, .rtf, och inte större än 1Mb


4000 tecken återstår


Genom att ansöka om ett jobb som är listad hos CS Jobb så godkänner du våra användarvillkor och vår sekretesspolicy. Du behöver aldrig uppge uppgifter om ditt bankkonto. Om detta önskas, e-posta oss.