Wise IT

CIO som vill leda förändring till Hector Rail i Danderyd

Rekryterare
Plats
Stockholm, Stockholm
Annonserat
den 14 september 2016
Stängs
den 14 oktober 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du en modig person som trivs med att driva förändring och är en stark kommunikatör? Här får du möjlighet att påverka på alla nivåer och bidra med ditt pragmatiska och driva tillvägagångssätt.

Om företaget

Hector Rail AB är ett privatägt järnvägsföretag som erbjuder tågdragning till industri, speditörer och andra järnvägsoperatörer. Företaget är relativt ungt, men växer snabbt. Efter tolv års verksamhet har vi 60 lok och drygt 200 medarbetare i Skandinavien och Tyskland.

Om denna position

Du kommer att gå rakt in i hetluften för att förändra och skapa struktur och process för att ta fram och vidareutveckla de systemstöd som organisationen har högt prioriterat. Du kommer att arbetsleda ett par personer samt kravställa konsulter. Du kommer att ingå i ledningsgruppen och agera i en nyckelroll där ramarna inte är satta vilket ger dig en stor möjlighet att på egen hand utforma rollen.

Du förväntas leverera omgående med såväl strategiska som taktiska beslut på lång och kort sikt.

Annan information

Vi tror att du har arbetat med förändringsarbete i minst tre år och haft kontaktytor i hela organisationen. Du har en hög förståelse för komplexa verksamheter, gärna inom logistik eller resebranschen.

Som person är du orädd och vågar agera på egen hand, du har ett stort sug efter att befinna dig i kraftig expansion med mycket förändringsarbete. Du förväntas bidra på ledningsnivå med en vass argumentationsförmåga och utmanande perspektiv.

Välkommen med din ansökan!