Wise IT

Juniora Onsite tekniker sökes!

Rekryterare
Plats
Göteborg, Västra Götaland
Annonserat
den 15 september 2016
Stängs
den 14 oktober 2016
Kategori
Support
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du ta första steget i din IT karriär? Brinner du för att ge en riktigt bra service? Då har du kanske ditt nya jobb här!

Om Wise IT

Som Wise IT-konsult har du en trygg anställning hos oss och jobbar på olika uppdrag ute hos våra kunder. Uppdragen är oftast långa, upp emot ett halvår eller ett år och ibland ännu längre. Hos oss har du en konsultchef som tillsammans med dig arbetar för att du ska trivas och bli framgångsrik på dina uppdrag. Din konsultchef kommer exempelvis att hjälpa dig med din personliga och kunskapsmässiga utveckling, kanske vill du bli certifierad t ex inom något Microsoft eller Cisco område. Vi är måna om att all vår personal mår bra på alla plan och erbjuder därför även ett generöst friskvårdsbidrag. Bland annat har vi avtal med Fitness24seven för gymkort men givetvis kan du välja den träningsform som passar dig bäst. Självklart har vi kollektivavtal också. Så vad säger du? Är det dig vi väntar på?

Om denna position

För kunds räkning söker vi nu flera juniora IT-personer som vill påbörja en spännande resa. Du kommer vara en del av ett växande team där fokus kommer vara att bistå med din IT kompetens och hjälpa till med att bland annat sätta upp nya arbetsstationer. Uppdragen kommer vara i Göteborgsregionen och körkort är därför ett krav. En perfekt möjlighet att kunna komma in i ett välkänt företag och ta steget vidare i din karriär.

Annan information

För att passa i rollen som Junior It-tekniker bör du uppfylla flera av nedan krav:

  • Stark servicenivå
  • God erfarenhet av generell IT komponenter som PC, Skrivare och övrig kringutrustning.
  • Van vid att hantera olika kunder och personligheter
  • Starkt vilja att kunna ta steget in i en spännande resa
  • IT-gymnasiet eller likande utbildning
  • Flytande Svenska i tal och skrift

Krav i denna ansökan är körkort.

För mer frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Emil Rafstedt på Wise IT.

Tjänsterna kan komma att bli tillsatta med kort varsel, så ansök redan idag!