Scania IT

Mjukvaruarkitekter och Seniora utvecklare inom .Net som vill bygga framtidens lastbilar på Scania IT

Rekryterare
Plats
Södertälje
Annonserat
den 16 september 2016
Stängs
den 16 oktober 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Scania genomgår just nu en spännande omvandling från att vara en traditionell lastbilstillverkare till att bli en tjänsteleverantör av kompletta transportlösningar. Vår framgång förutsätter smarta IT-lösningar med all den digitaliseringen som äger rum där Scania IT kommer vara en viktigt möjliggörare på den förändringsresan. Avdelningen Sales IT arbetar med att leverera IT till Scanias försäljningsprocess och Corporate Relations. Vi är idag ca 150 medarbetare (av ca 1500 inom Scania IT) som arbetar med arkitektur, utveckling, förvaltning, support och planering. Det är nu ett utmärkt tillfälle att komma med på vår spännande resa. Vi söker nu flera seniora utvecklare vars misson är att utveckla smarta systemlösningar som hjälper vår verksamhet att konvertera idéer till kompletta transportlösningar. Har du ett stort intresse för .NET-utveckling och agila arbetsmetoder kommer du att trivas bra hos oss. Du kommer att ha en central roll i våra utvecklingsteam och kommer att ha många kontaktytor runt om i Scanias organisation.
 

Dina ansvarsområden
I rollen som mjukvaruarkitekt/utvecklare tar du ett tekniskt ansvar för att nuvarande riktlinjer för arkitektur perspektiv och lösningsmönster följs och är ett kompetent stöd till övriga utvecklare och testare. Du kommer att ingå i utvecklingsteam som ansvarar för alla bitar inom applikations- och tjänsteutveckling. Vara delaktig i kravarbete, utveckling, testning och releasehantering, för att skapa hållbara lösningar över tid. Du kommer att arbeta teamorienterat enligt Agila utvecklingsmodeller och principer
 
Din profil
Vi söker dig som har:

  • Minst 3 års erfarenhet som utvecklare av .Net och Microsofts kringliggande produkter
  • Kunskap kring agil utveckling
  • En god förmåga att skapa bra relationer med vår verksamhet
  • Förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift på såväl svenska som på engelska
  • Akademisk utbildning inom IT eller motsvarande erfarenhet
  • Erfarenhet från testdriven utveckling samt AWS Amason Web Services är meriterande

Att arbeta i team, men även självständigt när så krävs är naturligt för dig. Du är strukturerad, självgående, vågar ta egna beslut och har en stark servicekänsla. Du är en god kommunikatör som gillar att vara social med din omgivning och ha kul på arbetet. 

Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Jobexpress.

Ytterligare information
Kontakta Åke Zetterberg (Gruppchef), 08-553 834 68, Helene Luthin (Gruppchef) 08-553 809 76, Andreas Strandberg (Gruppchef) 08-553 82 883 eller Nina Lidbeck (HR), 08-553 713 74.
 
Ansökan
Ansökan ska innehålla personligt brev och CV.
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Om du har problem, kan du skicka din ansökan till kandidatbokning@scania.com
Ange ”Jobbid 20153739, Mjukvaruarkitekter och Seniora utvecklare .Net” i ämnesraden. Bifoga ditt CV och personliga brev. Vi behöver också ditt fullständiga namn, personnummer, adress, e-post och mobilnummer för att göra din ansökan komplett.