Wise IT

IT-Konsultsäljare med teamledaransvar

Rekryterare
Plats
Stockholm, Stockholm
Annonserat
den 18 september 2016
Stängs
den 13 oktober 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Brinner du för försäljning, gillar IT och drivs av affärer och att det ska vara roligt att gå till jobbet? Då kanske du vill bli en av oss? Vi söker nu en kul kollega att hänga med som kan både driva affärer samt ansvara och hålla ihop ett av våra större konsultteam.

Om oss:

I dagsläget har vi fyra konsultteam i Stockholm som tillsammans ansvarar för ca 150 konsulter. Och fler är på väg in! Vi har vår styrka och inriktning inom Infrastruktur och IT-Management; dvs riktigt heta områden som vi växer inom och där vi jobbar en hel del med nya tjänstepaketeringar och slipar oss ännu mer i vårt dagliga arbete.

Om rollen:

Förutom att du kommer ansvara för försäljningen tillsammans med våra andra säljare kommer du att få arbeta med affärsutveckling och nya paketeringar av våra tjänster. Det blir du som ska utveckla vårt samarbete med våra befintliga kunder samt hitta nya affärsmöjligheter.

I ett fartfyllt och högt tempo, kommer du ha ett nära samarbete med övriga konsultchefer, säljare och kandidatansvariga. Och inte minst kommer du att ha riktigt roligt på vägen!

Vem är du?

I dag arbetar du kanske på ett konsult eller rekryteringsföretag, samt har ett eget stort kontaktnät. Oavsett är det viktigt att du har ett starkt affärdriv, ett intresse för IT och teknik samt människor och viktigast av allt - en stor portion humor!

Du har på ett eller annat sätt arbetat med försäljning inom IT-sektorn.

Intresserad?

Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna Linda Freij via mail: linda.freij@wiseit.se

Vill du skicka CV direkt så går det bra att göra det till följande mailadress: jobbansokan@wiseit.se

Hoppas vi hörs!

 

Om Wise IT

Wise IT:s uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb. Som grund är vi experter på IT och utifrån det skapar och utvecklar vi starka relationer med vassa IT-personer samtidigt som vi utmanar våra kunder att möta verksamhetens och omvärldens krav. När vi för samman människa och IT kan vi ta nästa steg och bygga framtidens IT-organisationer - tillsammans!