IT-tekniker på Pierce

Rekryterare
Plats
Stockholm, Stockholm
Annonserat
den 16 september 2016
Stängs
den 14 oktober 2016
Kategori
Databas, Drift, Support, System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Pierce söker en prestigelös och kunskapshungrig IT-tekniker som gillar utmaningar i stort som smått. Du har några års erfarenhet av helpdesk eller supporttekniker och du gillar att blanda avancerade installationer till att hjälpa medarbetare med Word.

Om Pierce

Pierce AB är ett av Sveriges mest framgångsrika e-handelsbolag med verksamhet i 12 europeiska länder. Våra tre varumärken, 24MX (Motocross), XLmoto (MC) & Sledstore (Snöskoter), hanterar hundratusentals kunder varje år genom vår egenutvecklade e-handelsplattform och nu behöver vi fylla på med ytterligare två duktiga Javautvecklare för att möta den enorma tillväxt vi ser de kommande åren. www.pierce-ecom.com

 

Din vardag

Du kommer att ingå i ett litet team på två personer där det är ni som sköter all IT-support på Pierce. De interna systemen ligger främst på Windows men det finns även Linux. Dina arbetsuppgifter blir bland annat incidenthantering, felsökning, underhåll och drift av befintlig utrustning. Det kommer även vara konfiguration och installation av ny utrustning. Du kommer att medverka i utvecklingsprojekt inom IT samt omvärldsbevakning.

Vem är du?

Vi söker dig som har suttit i en helpdesk eller arbetat med IT-support onsite. Du har erfarenhet av någon eller några av följande;

  • Brandväggar (Clavister)
  • Routing och switching (Clavister, HP)
  • Virtualisering (VMWare,Hyper-V)
  • Databaser (MSSql och likande)
  • Lagring (NAS, NetApp) Serverdrift (Linux, MS Windows)
  • Klienthantering PC, plattor, smarta telefoner

Är detta något för dig?

Tveka inte att höra av dig till Rebecca Levy på rebecca.levy@wiseit.se alternativt på telefonnummer 0735216590. Urval sker löpande så tveka inte att ansöka redan idag!