Erfaren cobolutvecklare med stort driv Stockholm

6 dagar kvar

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 26 september 2016
Stängs
den 2 oktober 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker dig som är en erfaren och drivande cobolutvecklare med brinnande intresse för liv- och pensionsförsäkring.  

Det händer mycket spännande hos oss på Folksam just nu. Vi gör stora satsningar inom IT för att möta nya krav från omvärlden. Tillsammans gör vi Folksam till ett modernt finansiellt företag som skapar trygghet för våra kunder. Inom IT Liv och Pension ansvarar vi för utveckling och förvaltning för KPA Pension och för livverksamheten inom Folksam. Arbetet bedrivs i mycket nära samarbete med affärsverksamheten och vårt arbetsklimat kännetecknas av engagemang och stor drivkraft. Vi sitter i moderna, nyrenoverade lokaler på Södermalm i Stockholm.

Det här gör du som cobolutvecklare på IT Liv och Pension

Du arbetar med utveckling i ett agilt team där du tillsammans med andra systemutvecklare, kravanalytiker och testare ansvarar för utveckla och underhålla våra systemlösningar. Du kommer att jobba nära andra grupperingar inom IT och ha ett tätt samarbete med verksamheten. För att säkerställa att vi kan bidra med största möjliga nytta arbetar vi med att ständigt utveckla oss själva, varandra och våra arbetssätt.

Vill du veta mer om oss? Här kan du läsa intervjuer med några av våra medarbetare inom IT och systemutveckling.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har lång erfarenhet av cobolutveckling i stordatormiljö och som även har erfarenhet från liv- och pensionsbranschen. Du har kunskap och erfarenhet av Cobol, DB2, Z/OS, TSO/ISPF, DL1 och SQL. 

Du stimuleras av att arbeta i team i en organisation med hög utvecklingstakt och du tycker om att ta ansvar och vara drivande. Dessutom är du bra på att bygga och upprätthålla goda relationer.  

Hos oss gör du karriär i ett ansvarstagande företag

Vi är ett stort kundägt företag med kontor på flera håll i landet. Här finns många spännande yrkesroller och goda chanser till karriär på olika sätt. Vi stöttar medarbetares utveckling och har ovanligt schyssta anställningsförmåner. För att öka samarbete och kreativitet jobbar vi aktivitetsbaserat. Här kan du se filmen om hur det är att jobba på Folksam. 

Så söker du jobbet

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 2 oktober 2016. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar emot din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Vill du veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta Åsa Lindborg, gruppchef, 0761-256368 eller Catharina Söderström, gruppchef, 0722-302065.

Fackliga representanter: FTF Cecilia Graff, 063-577164, Akademikerföreningen Pekka Mårtensson, 08-772 63 11 och HKF Mikael Carlsson, 0708-31 51 32.


Vi är cirka 3 900 medarbetare inom Folksamgruppen som erbjuder försäkringar och pensionssparande som skapar trygghet i livets alla skeden. Nära varannan svensk är försäkrad hos oss och vi är en av Sveriges största kapitalförvaltare. Vi engagerar oss i det våra kunder bryr sig om och vår vision är att de ska känna sig trygga i en hållbar värld. Därför är vi måna om att våra kunder är rätt försäkrade och arbetar långsiktigt med bland annat trafiksäkerhet, miljöarbete och ansvarsfulla investeringar.