Enhetschef till Centrum för IT Västerås

Plats
Västerås, Västmanland
Annonserat
den 20 september 2016
Stängs
den 16 oktober 2016
Ref:
20160714
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Arbetsuppgifter

På Centrum för IT välkomnas till en bred verksamhet med varierande arbetsuppgifter. I rollen som enhetschef har du ekonomi-, personal- och verksamhetsansvar för området användarnära IT-tjänster inom landstinget. Som enhetschef är du direkt underställd verksamhetschefen och har ansvar för den operativa verksamheten kring drift och leverans av landstingets användarnära IT-tjänster. Det är ett stort och viktigt område som bl.a. omfattar klientdrift, fjärråtkomst, programdistribution och paketering, digitala möten, skrivare, leverans av utrustning mm. En mycket viktig del i chefsuppdraget är att säkerställa rätt kompetens och resurser för enhetens IT- leveranser.

Om arbetsplatsen

Centrum för IT, en av landstingets centrumbildningar, har i uppdrag att leverera IT-tjänster till landstingets olika verksamheter såsom vård, lokaltrafik och kultur. I uppdraget ingår såväl förvaltning av befintliga verksamhetssystem, som att leda och genomföra utvecklingsprojekt samt aktivt medverka i det nationella IT-utvecklingsarbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har adekvat högskole-/universitetsutbildning, alternativt att du på annat sätt förvärvat kunskaper som arbetsgivaren bedömer som motsvarande kompetens. Du har flera års erfarenhet av att arbete med komplexa IT-miljöer, en bred teknisk kunskap inom IT, samt har en god förståelse inom områdena service och support. Du har tidigare erfarenhet av ledande roller. Meriterande är chefserfarenhet, framförallt inom inom IT-support, klientplattform eller liknande organisation. Meriterande är erfarenhet från kunskapsorienterade organisationer med fokus på kompetensutveckling och kunskapsutbyte.För tjänsten krävs att du behärskar svenska språket väl i tal som skrift.

Vi söker en enhetschef med förmåga att leda och motivera andra mot gemensamma mål. Vi ser att du är initiativtagande och kommunicerar på ett tydligt sätt, arbetar bra med andra människor, är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang.

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde snarast möjligt eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 16 oktober

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.  Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

För dig som bor på annan ort Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till vår stad.

Kontaktpersoner 

Mats Sedlacek
Verksamhetschef
021-17 42 55

Tomas Lund
Vision
021-17 61 79

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.