Wise IT

Är du konsultchef idag och vill ha ett större ansvar?

Rekryterare
Plats
Stockholm, Stockholm
Annonserat
den 20 september 2016
Stängs
den 7 oktober 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Wise IT har på kort tid kommit upp som marknadsledande aktör på IT-konsult/rekryteringsmarknaden. Vi är ett roligt och framåt gäng som jobbar tillsammans i ett av Stockholms mest centrala och attraktiva lokaler. Humor, prestigelöshet och teamwork präglar våran vardag och nu är vi ute efter en likasinnad kollega som vill dela vardagen med oss!

Vem är du?

Vi tror att du idag är konsultchef eller har en liknande roll. Du trivs helt ok på ditt jobb men tycker att du saknar den lilla extra utmaningen, ansvaret och adrenalinet. Kanske känner du att du har mycket mer kapacitet än vad din roll ger utrymme för i dagsläget? Att det är för mycket rutin i din vardag? Att du inte får vara med att bestämma? För lite action?I så fall ska du fortsätta läsa!

Är du den vi söker?

Du har ett starkt IT-intresse utan att för den sakens skull vara tekniknörd. Ditt sinne är pragmatiskt och nytänkande och du ser positivt på framtiden. En viktig hörnsten är relationer och du är en driven diplomat som kan röra sig såväl i sociala sammanhang med konsulter och medarbetare, som i tuffa förhandlingssitser. Du drömmer om att få vara med att påverka resultat i en platt organisation där det är högt i tak och nära till beslut.

Hur kommer din roll se ut hos oss? Du kommer att gå in som teamledare för ett av våra konsultteam i Stockholm. Tillsammans kommer du att arbeta med duktiga konsultchefer, säljare och kandidatansvariga. I din roll ansvarar du för hela leveransen och har koll på nya och befintliga tjänstepaketeringar samt håller ihop teamet och håller i team möten, workshops, konsultträffar och mycket annat. På ett coachande sätt kommer du att jobba med teamet och ta dem till nästa kvalitativa nivå när det kommer till matchning och leverans av IT-konsulter inom främst infrastrukturområdet.

Vi samarbetar med Uptrail och det innebär att du kan ansöka direkt från mobilen med endast några knapptryckningar. För dig som hellre vill skicka in ett CV så går det jättebra att göra det direkt till: Linda.freij@wiseit.se

Vi kommer att intervjua för denna tjänst löpande så ansök redan idag.

 

Om Wise IT

Wise IT:s uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb. Som grund är vi experter på IT och utifrån det skapar och utvecklar vi starka relationer med vassa IT-personer samtidigt som vi utmanar våra kunder att möta verksamhetens och omvärldens krav. När vi för samman människa och IT kan vi ta nästa steg och bygga framtidens IT-organisationer - tillsammans.