IDG - International Data Group

Magnus Ladulåsgatan 65
Stockholm
10678
Sverige

Tel: 084536000

Epost: jobb@idg.se

Om IDG - International Data Group

Om IDG&lt

IDG är världens ledande techmedia-, event- och marknadsföringsföretag. Vi är den nya modellen för moderna medieföretag med en datadriven strategi och marknadsföringsmöjligheter som ökar köpkraften och fördjupar engagemanget.

Vi finns i 97 länder och når över en miljon svenska it-beslutsfattare, techentusiaster och it-proffs varje månad via IDG:s sajter och event. Några av våra starka varumärken är IDG.se, Computer Sweden, CIO Sweden, TechWorld, M3, MacWorld, Webbdagarna och många fler branschledande event.

Våra kunder tar hjälp av oss för att öka försäljningen, men också för att driva awareness, thought leadership, generera leads, driva trafik , stärka employer brands eller etablera sig i nya regioner/vertikaler. Detta sker genom tjänster såsom event, content marketing, displayannonsering, e-postmarknadsföring och account based marketing.

Arbeta på IDG

IDG har i tre decennier varit Sveriges ledande mediehus inom området it och tech. Som ett decentraliserat och entreprenörsdrivet företag beror vår framgång på personerna bakom våra olika produkter. Hos oss finns allt från erfarna journalister med specialistkunskaper till branschens duktigaste säljare och nyutexaminerade webborienterade entusiaster som varje dag skapar Sveriges i särklass häftigaste produkter och tjänster inom tech och affärer.

Är du en idéspruta med starkt driv? Tror du att du kan vara med och bidra till IDG´s fortsatta framgång? Mejla din spontanansökan till jobb@idg.se.

Läs mer om oss på www.idg.se.

1 jobb med IDG - International Data Group