WTMG

Om WTMG

Web Tech Media Group grundades 2010 utifrån en enkel och klar idé - att förenkla digitala projekt - och det är fortfarande vår mission. Vi tror på full transparens och vi ser varje projekt som om det vore vårt eget.

Under resans gång har vi gått från en handfull till över 40 sysselsatta utvecklare och designers. Vår modell bygger på slimmade och flexibla produktionsteam som vi skräddarsyr efter våra kunders behov. På så vis kan vi erbjuda kostnadseffektiva produktioner och leverera punktligt utan att tumma på kvalitén. 

De senaste åren har efterfrågan på duktiga utvecklare ökat kraftigt. Vi insåg tidigt att många av våra kunder behöver hjälp på plats och att vi hade kompetenserna de behövde. Med den insikten startade vi vårt bemanningserbjudande. Idag hjälper vi både små och stora företag med bemanning av utvecklare, tekniska projektledare och designers.

1 jobb med WTMG

  • Webbutvecklare

    • Stockholm (Län)
    • WTMG

    Vi söker en webbutvecklare för olika typer av projekt, både som del av våra interna produktionsteam och ute på plats hos våra olika kunder.