Sogeti Sverige AB

Drivande systemutvecklare inom webb och mobilitet

Plats
Kopparbergsvägen 6, 722 13 Västerås, Sweden
Annonserat
den 16 juni 2014
Stängs
den 19 december 2016
Kategori
Systemutvecklare
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Arbetsuppgifter

 

Sogeti är ett av Sveriges största IT-konsultföretag och rankad som Sveriges bästa arbetsgivare i IT-konsultbranschen, när medarbetare själva fick utvärdera sina arbetsgivare i Universums undersökning ”Sveriges bästa arbetsgivare” 2013. Det går riktigt bra för Sogeti i Västerås och vi har roligt på jobbet. I dagsläget är vi ett tjugotal passionerade konsulter, men vi vill bli betydligt fler då efterfrågan är stor. Just nu behöver vi förstärka teamet med systemutvecklare inom webb och mobilitet.

På Sogeti jobbar vi i nära samarbete med våra kunder och utmanar ständigt oss själva för att skapa morgondagens lösningar. Hos oss får du möjligheten att arbeta med intressanta kunder och ingå i ett stort nätverk av trevliga och kompetenta kollegor. Vi erbjuder fantastiska möjligheter att utvecklas både som person och konsult inom systemutvecklingsområdet.

 

Kvalifikationer:Erfaren

 

Vi söker dig som:

  • är flexibel, ansvarsfull och är orädd för att anta nya utmaningar
  • känner starkt för att arbeta som konsult och är en positiv, utåtriktad och drivande lagspelare
  • har gedigen erfarenhet som systemutvecklare inom .NET, C# och SQL Server· har goda kunskaper i JavaScript, jQuery och AJAX
  • har god känsla för design av användargränssnitt och användarupplevelse.

Det är meriterande om du har:

  • vana att arbeta med design och arkitektur i utvecklingsprojekt
  • erfarenhet av HTML5 eller app-utveckling
  • erfarenhet av utveckling av responsiv design

Du som vill jobba på ett företag som står för öppenhet, enkelhet och entreprenörskap och vill växa och utvecklas genom spännande utmaningar - skicka in din ansökan direkt!

 

Om Sogeti

 

Att arbeta på Sogeti är att vara del av ett framgångsrikt och expansivt företag som erbjuder innovativa och högkvalitativa IT-tjänster. Våra 1150 medarbetare finns utspridda på 21 orter. Globalt stöttas vi av 20 000 kunniga kollegor i 15 länder. Är du flexibel, entreprenör, service-minded, tycker om variation och att interagera med och lära känna nya människor? Då är konsultyrket perfekt för dig! Och som arbetsgivare har vi gott renommé. Vi har toppat rankinglistor som Sveriges bästa arbetsgivare flera gånger de senaste åren. På Sogeti möter du en lättsam kultur där våra värdeord ”Enkelhet och Entreprenörskap” är vår vardag.

 

Besök hemsida