Sogeti Sverige AB

Mjukvaruutvecklare för inbyggda system, Continuous integration och DevOps i Linköping

Plats
Linköping
Annonserat
den 5 februari 2016
Stängs
den 28 februari 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Sogeti jobbar sedan många år tillbaks med design och utveckling av både öppna och inbyggda system, från kravinsamling, arkitektur och design till integration och verifiering. Hos oss i Linköping eller Norrköping får du möjligheten att få kompetenta och inspirerande kollegor samt även spännande och utmanande uppdrag. I Sogetis organisation finns möjlighet att bedriva uppdrag i många olika former, från enskilda konsulter på plats hos kund till helhetsåtaganden och allt där emellan.

Våra konsulter brukar vara inblandade i projekt som ställer höga krav på säkerhet, prestanda, datavolymer och robusthet. Sogetis konsulter har förståelse för helheten och djupa kunskaper inom teknik, integration, säkerhet och test. Många av våra konsulter har deltagit i alla faser som ingår i ett utvecklingsprojekt.


Vi söker dig som har mjukvaruutveckling, automatiserad testning, kravhantering, systemdokumentering, design och/eller verifiering som spetskompetens och förstår Continuous integration, DevOps, automatiserade tester. Tekniskt kan det röra sig om C/C++ utveckling i en realtidsmiljö, men det kan lika gärna handla om .NET, Ada, Android eller Java-teknologi.

Allt fler av våra kunder har de senaste åren valt att arbeta med agila metoder, scrum och LEAN och vi håller våra medarbetare uppdaterade på senaste nytt inom området

Vi följer också och deltar i utvecklingen inom testdriven utveckling och devOps.


Sogeti har en tradition av att vara ledande inom test för programvaruutveckling med flera böcker och artiklar som mottagits väl på marknaden.

Vi på Sogeti har genom vår förmåga att anpassa sig till den lokala marknaden utvecklat expertkunskap inom många branscher och områden, t.ex. fordon, telekom, medicin, kraft, maskin och försvarsindustrin.


Vi söker ingenjörer med brinnande intresse för programmering som stimuleras av högteknologiska utmaningar, initialt letar vi efter dig med tidigare konsulterfarenhet. Som konsult hos Sogeti arbetar du i intressanta projekt, alltid nära våra kunder.

 

 

Du kommer att arbeta med olika faser i utvecklingsprojekt med basen i språk som Ada, C/C++, C#, .Net, Java, Perl, Phyton, Andriod, IOS och Ada. Med verktyg som Jenkins, Rhapsody, Eclipse, Cucumber, Matlab, Simulink och Bridgepoint. Arbetet sker till största del enligt agila metodiker som Scrum.

Då du oftast arbetar i grupp, är det viktigt att du är utåtriktad och kan ta initiativ. Du behöver kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska. Din grundinställning är att alltid göra det bästa för kunden.

Vi söker dig som är civilingenjör med några års erfarenhet och med stort intresse för programvaruutveckling. Du bör ha minst ha några års erfarenhet av nämnda språk och verktyg. Du har en god analytisk förmåga och en passion för att lösa problem. Du har arbetat med agila arbetssätt, gärna som teamlead och/eller Scrum Master.