Sogeti Sverige AB

IT-Projektledare - Bank, finans och försäkring

Plats
Stockholm, Sverige
Annonserat
den 16 februari 2016
Stängs
den 21 september 2017
Kategori
Ledning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Arbetsuppgifter

Sogeti växer inom området bank, finans och försäkring och vi vill nu utöka vårt team med fler duktiga och drivna IT- projektledare!

Vi söker dig med 4-8 års erfarenhet som projektledare, och dessutom gärna med erfarenhet av bank, finans och försäkring.

Meriterande är erfarenhet och certifiering inom någon av följande metoder; PMP/IPMA, PPS, PROPS, eller motsvarande. Det är också en fördel om du har erfarenhet av olika kravhanteringsmetoder och gärna att du är certifierad inom området.

Som projektledare på Sogeti är du driven och flexibel och har ett sinne för affärer. Du har förmågan att arbeta självständigt och driva ditt eget arbete, men du är också en lagspelare med goda ledaregenskaper, som kan skapa teamkänsla. Hos oss har du stora möjligheter att själv driva på din egen utveckling och ta dig an nya utmaningar.

Kvalifikationer: Erfaren

Vi ser gärna att:

  • Du har erfarenhet av att arbeta som IT-projektledare och gärna att du har en certifiering som projektledare
  • Du har erfarenhet från arbete inom bank, finans eller försäkring.
  • Du har arbetat med kravhantering och är certifierad inom området.
  • Du kan balansera och hantera komplexa målbilder så som ledtid, kostnad, funktion.
  • Du har en förmåga att kommunicera tydligt och är konsultmässig i ditt sätt.
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Har du frågor om tjänsten kontakta mig gärna!

 

Att arbeta på Sogeti är att vara del av ett framgångsrikt och expansivt företag som erbjuder innovativa och högkvalitativa IT-tjänster. Våra 1150 medarbetare finns utspridda på 21 orter. Globalt stöttas vi av 20 000 kunniga kollegor i 15 länder. Är du flexibel, entreprenör, service-minded, tycker om variation och att interagera med och lära känna nya människor? Då är konsultyrket perfekt för dig! Och som arbetsgivare har vi gott renommé. Vi har toppat rankinglistor som Sveriges bästa arbetsgivare flera gånger de senaste åren. På Sogeti möter du en lättsam kultur där våra värdeord ”Enkelhet och Entreprenörskap” är vår vardag. I rekryteringsprocessen eftersträvar vi en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald.

 

Liknande jobb

Liknande jobb