Network Services

Erfaren Wirelesstekniker (WLAN) till vårt team i Sthlm

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 17 februari 2017
Stängs
den 17 mars 2017
Kontakta
Elisabeth Ljungqvist
Kategori
Nätverk
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Som tillväxtbolag expanderar vi ständigt och behöver nu utöka vår organisation en Senior Wireless tekniker till vårt Solutionteam i Stockholm. Teamet bygger och utvecklar nätverkslösningar åt kommunikationsintensiva företag och organisationer.

Arbetsuppgifter

I rollen som senior nätverkstekniker inom wireless kommer du att ansvara för framtagning av design, konfiguration, implementation, driftsättning, dokumentation och förvaltning av wirelesslösningar hos våra viktigaste kunder. Du kommer att ingå i ett team av specialister och experter där du blir en viktig lagspelare.

Kvalifikationer

Du har minst 6-8 års arbetslivserfarenhet från datakommunikationsbranschen varav minst tre år inom wireless. Under dessa år har du förslagsvis jobbat med drift, installation och support av LAN/WAN miljöer. Det är meriterande om du har erfarenhet att presale och design. För att lyckas väl i rollen är det viktigt att du har dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat med marknadsledande wirelessprodukter, så som ex Aruba, Dell, Alcatel Lucent eller Cisco. 

Sannolikt har du erfarenhet av nedanstående områden:

  • Design och implementation inom trådlösa och trådade nätverk
  • Säkerhet inom trådlösa och trådade nätverk
  • Switching och routing

Vidare ska du ha stor förståelse för systemintegration och vana att presentera lösningar och hålla workshops för kund. Du kan enkelt sätta dig in och förstå kundens behov och utmaningar. 

Flytande kunskap i svenska och engelska är ett krav

Personliga egenskaper

Som person är du positiv, driven och ambitiös och du gillar kreativ problemlösning. För att snabbt komma igång behöver du vara fokuserad, målinriktad och vilja ha roligt på jobbet.

Vi erbjuder

Du erbjuds en utmanande tjänst i ett expansivt, stabilt och ekonomiskt välmående företag. Nyckeln till framgång för Network Services ligger i ett fokus på kärnverksamheten i kombination med ett fokus på den enskilde medarbetarens vidareutveckling. Tillsammans med din chef tar ni varje år fram en individuell utvecklingsplan som bl a innehåller flera utbildningsdagar per år där Network Services står för utbildningarna, möjliga certifieringar och diverse kursmaterial. Vi har även en välutrustad labbmiljö. Vårt mål är att alla som arbetar hos oss skall må bra, utvecklas och ha kul tillsammans. 

Om du har viljan och drivet att lyckas finns det mycket goda utvecklingsmöjligheter inom Network Services.

Låter det intressant?

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag genom att klicka på "Sök jobbet". Du behöver bara lägg in dina kontaktuppgifter samt bifoga cv och personligt brev eller söka med din LinkedIn-profil - det tar bara någon minut!