Network Services

Senior Nätverkskonsult till vårt team i Göteborg

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 30 september 2016
Stängs
den 31 oktober 2016
Kontakta
Elisabeth Ljungqvist
Kategori
Nätverk
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Som tillväxtbolag expanderar vi ständigt och behöver nu utöka vår organisation med en Senior Nätverkskonsult med fokus på stora nätverk till vår verksamhet i Göteborg. 

Du erbjuds en rolig och utmanande konsultroll i ett expansivt, stabilt och ekonomiskt välmående företag. Nyckeln till framgång för Network Services ligger i en stark kundfokus i kombination med den enskilde medarbetarens personliga utveckling. Du kommer spela en viktig roll i den fortsatta utvecklingen av vår verksamhet i Göteborg.

Du har en dedikerad säljkår som lär känna dig och din profil och hittar de uppdrag som passar dig. Tillsammans med din närmsta chef har du en individuell utvecklingsplan med tydligt fokus på kompetensutveckling och certifieringar. Vårt mål är att alla som arbetar hos oss skall må bra och ha kul tillsammans!

Arbetsuppgifter

Som senior nätverkskonsult ansvarar du för kvalificerade konsultinsatser i större nätverksmiljöer hos vår kunder. Du arbetar på längre uppdrag ute hos våra kunder där uppdrag inom utveckling, drift, förändring och projektledning av kommunikationslösningar förekommer. 

Din profil

Du har minst 6-8 års arbetslivserfarenhet från datakommunikationsbranschen. Du är van att arbeta med, och har djup kunskap om routrar, switchar och brandväggar från olika leverantörer och förstår vad det innebär att driva nätverksmiljöer med många användare. För att lyckas väl i rollen är det viktigt att du har dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat med marknadsledande produkter, såsom ex Juniper, HP eller Cisco. Du har en kompetensnivå motsvarande CCNP/JNCIP och det är meriterande om du är certifierad.

Körkort och flytande i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Som person är du positiv, driven och ambitiös och du gillar kreativ problemlösning. För att snabbt komma igång behöver du vara fokuserad, målinriktad och vilja ha roligt på jobbet.

Låter det intressant?

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag genom att klicka på “Sök jobbet”. Du behöver bara lägg in dina kontaktuppgifter samt bifoga cv och personligt brev eller söka med din LinkedIn-profil – det tar bara någon minut!