CGI

Projektledare, Göteborg

Rekryterare
Plats
Göteborg
Annonserat
den 29 april 2016
Stängs
den 23 februari 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi söker nu affärsdrivande projektledare till Göteborg
På CGI har projektledning stort fokus och vårt mål är en leveranssäkerhet på 95 %. Det når vi endast genom att ha oerhört kompetenta projektledare!

Vår vision: ”Att vara en ledande global leverantör av IT- och affärs-processer i världsklass som hjälper våra kunder att lyckas”

Delar du vår dröm?: ”Att skapa en miljö där vi trivs med att arbeta tillsammans och, som ägare, bidra till att bygga ett företag som vi kan vara stolta över”
Då är det dig vi letar efter!

Nu söker vi erfarna och drivande konsulter som kan leda verksamhets- och IT-projekt för våra kunder inom en eller flera av de branscher vi verkar i:
• Fordonsindustrin (gärna Volvo/Volvo Cars)
• Tillverkande industri
• Offentlig sektor
• Fokus på SAP

Vi vill att du har en akademisk utbildning och att du har minst 3-5 års erfarenhet av att leda projekt. Du bör ha dokumenterad erfarenhet av verksamheten inom ex fordons- och tillverkande industri så som produktutveckling och/eller produktion alternativt motsvarande inom offentlig sektor. Du bör ha en bred erfarenhet av teknik och kunskap inom ett par olika utvecklings- och projektmetoder (t.ex. Prince2, SCRUM, RUP). Är du PMI- eller IPMA-certifierad projektledare är det meriterande.

Som CGI-medarbetare är du prestigelös, ansvarstagande och initiativrik. Du är affärsdriven och vill addera värde för våra kunder och öka kompetensnivån hos dina kollegor genom att dela med dig. Du har en mycket god förmåga att kommunicera, är öppen, nyfiken och vill ständigt utvecklas. Du är även en mycket god organisatör som drivs av att leda mot fastställt mål. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska och är bra på att uttrycka dig i både tal och skrift.

Det här erbjuder vi dig
Du får arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling. Vi jobbar med alla delar i ett projekt, allt från förstudier till design, implementation och drift.

Vi är en dynamisk organisation som jobbar med flera olika kunder och branscher och det kan bli aktuellt med både kortare eller längre uppdrag, både lokalt och globalt. I enheten West, som ingår i region Syd, är vi ca 200 medarbetare.

Med våra program för karriär- och kompetensutveckling sätter du tillsammans med din chef individuella mål och har alltid en tydlig plan för ditt nästa steg. Uppdragen i kombination med våra program för karriär- och kompetensutveckling kommer att bidra till att din professionella profil ständigt förstärks.
Vi har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Vi som arbetar här är drivna och motiverade. Att ha balans i livet är en självklarhet.

För mer information, kontakta
Paula Kökeritz, Paula.Kokeritz@cgi.com alternativt Lars Forssell, Lars.Forssell@cgi.com På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 65 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.
  • Project Management