CGI

Systemanalytiker

Rekryterare
Plats
Borlänge
Annonserat
den 29 april 2016
Stängs
den 23 februari 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker Dig som idag arbetar som Systemanalytiker. Systemanalytiker är att jämställa med Kravfångare i detta fall. Du har högskoleutbildning eller likvärdig utbildning.
CGI är en mycket stark IT-leverantör i Borlänge och det nya Co-sourcingavtal som vi träffat med Trafikverket, stärker oss ytterligare. Vi vill och behöver växa med nya hungriga medarbetare.

Som Systemanalytiker hos oss arbetar Du antingen som inhyrd konsult och bemannar rollen i ett kunddrivet projekt eller går in i rollen i projekt drivet av CGI. Systemanalytiker finns både i Nyutvecklings- som Förvaltningsprojekt.

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning med IT-inriktning, exempelvis mot datavetenskap och/eller systemvetenskap eller motsvarande.
Det är meriterande om du har arbetat med Test/testledning eller Systemutveckling innan du blev Systemanalytiker.
Att ha arbetat i agila projekt är meriterande.

Kommunikationen i våra kunduppdrag sker i huvudsak på svenska vilket gör att vi kräver god kunskap i svenska språket.

Vem är du?
Förutom goda personliga egenskaper som tex lyhördhet, förmåga att se helheten i det område där krav ska fångas, så tror vi att förmågan att sätta in sig i ett användarperspektiv är mycket bra.

Du uppskattar konsultrollen och variationen i konsultyrket. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Du trivs med att arbeta i högt tempo och är driven i Ditt arbete med stor vilja att alltid leverera det som förväntas av dig. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du vill växa och utvecklas inom spännande och utmanande projekt på plats hos kund.

Vill du bli en del i vårt vinnande lag så tveka inte utan kontakta oss, så berättar vi mer!
Kontaktperson: Jerker Dahlbäck, T: +46 243 93661

På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag – ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder – och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.
Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.