CGI

Director Consulting - Quality Assurance and Test, Göteborg

Rekryterare
Plats
Göteborg
Annonserat
den 29 april 2016
Stängs
den 20 oktober 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du arbeta på världens femte största oberoende IT-tjänsteföretag, där Quality Assurance och Test är ett stort satsningsområde? Välkommen till oss på CGI! Vi är ca 300 testare i Sverige som samarbetar både i lokala, nationella, och globala forum. Vi jobbar nära våra kunder och vi vågar lova riktigt spännande utmaningar, där du som DC - Quality Assurance and Test både utmanas och kan växa.

Vi söker nu dig som vill delta i vårt spännande arbete att bygga vidare på vår starka position inom test både lokalt i Västsverige och nationellt i hela Sverige, samt globalt där CGI finns i 40 länder. Vi är redan ett bra gäng som nu behöver ytterligare förstärkning för att öka vår marknadsposition och kraft inom området.


Din profil och kvalifikationer
Vi söker dig med visioner! Du brinner för kvalitetssäkring och kvalitet och vill jobba strategiskt både för CGI och tillsammans med våra kunder. Du jobbar gärna som mentor/coach och har bred erfarenhet av test och kvalitetssäkring.

Vi tror att du har arbetat under flera år med test i olika roller, med genuin kunskap om teststrategier, testplaner och testprocesser. Du tycker det är roligt att hjälpa våra kunder med teststrategier och har ett kontaktnät att bygga vidare på. Parallellt med ditt arbete att sprida CGIs vision och erbjudanden inom test, samt ditt nätverkande både lokalt och globalt, så kommer du att arbeta med våra kunder som strategisk rådgivare när det gäller test och kvalitetssäkring

Du kommer att ingå i en ledningsgrupp för en enhet med 100 konsulter där du har ansvar för att driva utveckling och frågor kring kvalitetssäkring och test. De personliga egenskaper som vi värdesätter är nyfikenhet, god lyssnare, social begåvning, bra coach och bra på att kommunicera. Vi ser gärna att du har relevant högskoleexamen och är ISTQB-certifierad.

Det här erbjuder vi dig
Du får arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och givande utveckling. Vi jobbar med alla delar inom ett IT projekt, allt från förstudier till design, utveckling och implementation. Hos oss har du möjlighet att utveckla din karriär på flera olika sätt och med våra program för karriär- och kompetensutveckling sätter du tillsammans med din ledare individuella mål och har alltid en tydlig plan för ditt nästa steg.

Vi har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Vi som arbetar här är drivna och motiverade. Att ha balans i livet är en självklarhet. CGIs dröm lever vi upp till varje dag!: ”Att skapa en miljö där vi trivs med att arbeta tillsammans och, som ägare, bidrar till att bygga ett företag vi kan vara stolta över.” Välkommen till oss!

För mer information, kontakta gärna
Malin Bolmstedt, malin.bolmstedt@cgi.com, eller
Daniel Pryde, d.pryde@cgi.com

Urval och intervjuer sker löpande. På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 65 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.
  • Quality Centre
  • Test Case / Script Development