CGI

Senior Teknisk Arkitekt/Utvecklare till Utilities Software, Malmö

Rekryterare
Plats
Malmö
Annonserat
den 29 april 2016
Stängs
den 31 oktober 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
I rollen som Senior Teknisk Arkitekt/Utvecklare kommer du att leda utvecklingen i ett av teamen som arbetar med CGIs affärssystem för energibranschen, BFUS (Business For Utilities Suite) från ett tekniskt perspektiv, tillsammans med en Scrum Master som leder och fördelar arbetet.

Arbetet innebär att tillsammans med Business Analysts ta fram tekniska lösningar som du sedan tillsammans med utvecklare och testare i teamet realiserar. I rollen ingår också att coacha och hjälpa mer juniora resurser.

Utveckling och förvaltning av BFUS bedrivs av ett antal utvecklingsteam, varför samordning och synkning med övriga arkitekter och team är viktig. Enheten har sin tyngdpunkt i Malmö, men vi har kollegor på ett antal CGI-kontor ute i landet och vi arbetar dagligen tillsammans med kollegor i Indien.

BFUS är det modernaste affärssystemet på den svenska Utiltiesmarknaden och vi har för närvarande 46 kunder runt om i Sverige och vi räknar med att utöka kundbasen genom att växa både i och utanför landet.


Vår önskan om kompetens och personliga egenskaper
Ett djupt teknikintresse samt en gedigen kompetens inom C# .Net och Oracle/SQL är viktigt. Du har sedan tidigare arbetat med utveckling av tunga och komplexa system och tycker om utmaningar. Som person måste du ha lätt för och tycka det är roligt att samarbeta med många personer, ha många bollar i luften och inte ha svårt att ta lead i arbetet. Du är ödmjuk, har god struktur samtidigt som du är flexibel och pragmatiskt lagd. Tidigare erfarenhet av energibranschen och/eller produktutveckling är meriterande. Du har goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift.


För mer information, kontakta gärna:
Tommi Arminen, 040-251211 På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 65 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.
  • .NET
  • Agile / Collaborative Method
  • C#
  • English
  • Leadership
  • Oracle
  • SQL
  • Swedish