CGI

Finanskonsult till Nordens marknadsledande Treasury system TWIN

Rekryterare
Plats
Stockholm, Malmö
Annonserat
den 29 april 2016
Stängs
den 23 februari 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI har sedan mitten av 80-talet bedrivit en framgångsrik satsning mot treasuries/internbanker och kapitalförvaltare. Våra medarbetare har en mycket god kunskap inom området och därmed kan vi aktivt hjälpa våra kunder att förbättra sin verksamhet. Vi tror nämligen att det är en förutsättning att förstå verksamheten för att kunna genomföra lyckade IT-projekt. Våra nuvarande konsulter har alla också tidigare arbetat på ”kund”-sidan. Hos oss finns, förutom våra verksamhetskunniga konsulter och utvecklare, vårt finanssystem TWIN med vilken vi varit mycket framgångsrika på marknaden. TWIN är idag det marknads-ledande systemet i Norden inom treasury-området med över 160 kunder.


Tjänsten:
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att driva system implementationsprojekt, systemutbildning samt kundvård gentemot våra TWIN kunder. Du får också möjlighet att medverka i TWIN utvecklingsprojekt. Tjänsten medför resor såväl inom som utom Sverige.

Önskvärda erfarenheter och egenskaper:
Vi vill att du har praktisk systemerfarenhet (minst 2 år) inom områdena Treasury och/eller Asset Management, antingen operationellt eller som konsult. Det innebär konkret arbete på ex.vis Middle- och/eller Back-Office eller finansiell redovisning inom en finansiell organisation. Erfarenhet av TWIN systemet eller liknande är starkt meriterande.

Starkt systemintresse, intresserad av finansiella instrument/redovisning, människor, kundrelationer, IT. Service-minded, Stresstålig. Finsk ”Sisu”.
Språk: Engelska och Svenska på hög nivå i såväl tal som skrift.


Utvecklingsmöjligheter:
Våra lösningar utvecklas alltid i nära samarbete med kunden/användarföreningen och vi kan erbjuda både intressanta och utvecklande arbetsuppgifter inom våra kund-/utvecklingsprojekt. Arbetet erbjuder stora möjligheter till variation och kontakter med internationella storföretag.

Placeringsort är Stockholm eller Malmö. På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 65 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.
 • Asset Liability Management
 • Cash Management
 • Compliance
 • Financial Risk Management
 • Financial Services Regulators
 • Fund Management
 • Investment Management
 • Securities and Derivatives
 • Treasury
 • TWIN
 • Wealth Management