CGI

Projektledare

Rekryterare
Plats
Borlänge
Annonserat
den 29 april 2016
Stängs
den 23 februari 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker Dig som idag arbetar som Projektledare. Du har högskoleutbildning eller likvärdig utbildning.

CGI är en mycket stark IT-leverantör i Borlänge och det nya Co-sourcingavtal som vi träffat med Trafikverket, stärker oss ytterligare. Vi vill och behöver växa med fler hungriga medarbetare.

Som Projektledare hos oss arbetar Du antingen som inhyrd konsult och bemannar rollen som PL i ett kunddrivet projekt eller går in i rollen i projekt drivet av CGI. Projektledare finns både i Nyutvecklings- som Förvaltningsprojekt. Vår huvudsakliga kund Trafikverket arbetar med XLPM och majoriteten av projekten drivs agilt. I mindre projekt finns även blandroller som Projektledare/Scrummaster.

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning med IT-inriktning, exempelvis mot datavetenskap och/eller systemvetenskap eller motsvarande. Du har god erfarenhet av projektledning med inriktning mot IT-projekt och har vana att arbeta efter standardiserade modeller och metoder. Kommunikationen i våra kunduppdrag sker i huvudsak på svenska vilket gör att vi kräver god kunskap i svenska språket.

Vem är du?
Förutom goda ledaregenskaper, god problemlösningsförmåga och administrativ förmåga, så tror vi också att viss teknikkunskap är bra att ha med sig.
Du uppskattar konsultrollen och variationen i konsultyrket. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Du trivs med att arbeta i högt tempo och är driven i Ditt arbete med stor vilja att alltid leverera det som förväntas av dig. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du vill växa och utvecklas inom spännande och utmanande projekt på plats hos kund.

Vill du bli en del i vårt vinnande lag så tveka inte utan kontakta oss, så berättar vi mer!
Kontaktperson: Jerker Dahlbäck, T: +46 243 93661

På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag – ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder – och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.
Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.


Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.