CGI

Konsult inom Certifikatlösningar / PKI / Smarta kort, Stockholm

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 29 april 2016
Stängs
den 23 februari 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi växer just nu otroligt snabbt inom PKI-området och våra smartcard- och certifikatlösningar efterfrågas av många kunder. Säkerhet är ett av CGIs utvalda fokusområden. Som Sveriges största säkerhetsleverantör går det bra för oss och efterfrågan på våra tjänster ökar. Våra uppdrag spänner över hela säkerhetsområdet och vi arbetar med såväl strategi, analys och design som med införande och förvaltning. Det är viktigt för oss att skapa nära relationer med våra kunder där vi har ett stort fokus på säkerhet som möjliggörar för säkra och trygga affärer.

Du kommer att arbeta tillsammans med ett av våra team inom säkerhet som jobbar med vår egenutvecklade certifikattjänst Certificate Service. Du kommer att få lära dig vår tjänst från grunden (du blir certifierad) samt hur vi driftar och förvaltar den. När du blir varm i kläderna kommer du att jobba med nya införandeprojekt, testning m.m. tillsammans med våra konsulter som har fullt upp för att hinna med alla nya spännande uppdrag och projekt.


Du har en bakgrund som i stort stämmer med följande:
• Högskoleutbildning / Universitet
• 4-8 års erfarenhet av arbete inom IT-säkerhet
• Erfarenhet av Open Source lösningar, t.ex. EJBCA, open SSO
• Mycket god kännedom om PKI-området
• Kan i Linux/Unix
• Java-kompetens

Vidare ser vi gärna att du har en gedigen meritlista med goda referenser inom området. Du ska vara strukturerad och bra på att dokumentera. Du är en framåt och positiv person. För dig är det självklart att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor men även att söka råd när det behövs. Har du en CISSP-certifiering är det också meriterande!

Om du väljer att jobba hos oss, en vinnare inom IT-branschen, erbjuder vi dig utmanande, kvalificerade och roliga arbetsuppgifter. Du kommer att tillhöra ett team med trevliga arbetskamrater där du har goda möjligheter till en stor personlig utveckling.
Våra kunder finns primärt på den nordiska marknaden, men möjligheter till internationella säkerhetsuppdrag finns då vi har en bra samverkan med våra säkerhetsgrupperingar i Europa.


Vid frågor, kontakta gärna Andrew Docherty, tel. 08-671 02 03 På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 65 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.
  • Swedish