CGI

Testledare, Borlänge

Rekryterare
Plats
Borlänge
Annonserat
den 29 april 2016
Stängs
den 23 februari 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du testledare och vill utvecklas inom området hos en av de största leverantörerna inom QA och test? Välkommen till oss på CGI!
Här får du arbeta med den senaste tekniken i spännande projekt för välkända organisationer. I Sverige är vi ca 300 personer som jobbar med QA och test, och i världen är vi 4 500 personer. CGI är en mycket stark IT-leverantör i Borlänge och Co-sourcingavtal som vi träffat med Trafikverket stärker oss ytterligare. Vi vill, och behöver, växa med nya hungriga medarbetare!

Hos oss kommer Du antingen att arbeta som konsult och bemanna rollen som testledare i ett kunddrivet projekt eller gå in i rollen i projekt drivna av CGI. Testledare finns både i nyutvecklings- och förvaltningsprojekt. Som testledare kvalitetssäkrar du genomförandet, tar fram teststrategier, testplaner, testspecifikationer och hanterar risker.

Flera av våra kunder använder etablerade testmetoder. Du kommer i huvudsak att arbeta med systemtest, systemintegrationstest, acceptanstest och regressionstest. I de flesta projekt får du arbeta både som testledare och med test. Till stor del används manuella tester men även automatiserade tester förekommer. Majoriteten av projekten drivs agilt.

Vi söker Dig som idag arbetar som testledare. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning med IT-inriktning, exempelvis mot datavetenskap och/eller systemvetenskap eller motsvarande. Du har god erfarenhet av testledning och har vana att arbeta efter standardiserade modeller och metoder. Kommunikationen i våra kunduppdrag sker i huvudsak på svenska vilket gör att vi kräver god kunskap i svenska språket.

Du är strukturerad, har god förmåga att planera, leda och har helhetssyn. Du uppskattar konsultrollen och variationen i konsultyrket. Du har mycket god kommunikationsförmåga, är social och lyhörd. Du trivs att samarbeta med andra, ser värde i att lära dig av kollegor så som att själv lära ut och dela med dig av din kunskap och erfarenhet till andra. Ditt engagemang ger dig viljan att leverera. Du vill växa och utvecklas inom spännande och utmanande projekt på plats hos kund.

I denna rekryteringsprocess kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Tveka inte att kontakta oss vid frågor, vi berättar gärna mer!
Kontaktperson: Jerker Dahlbäck, T: +46 243 93661

På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag – ett företag som vuxit till 65 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder – och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.
Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.