CGI

Agresso-konsult, Borlänge

Rekryterare
Plats
Borlänge
Annonserat
den 29 april 2016
Stängs
den 23 februari 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du bli eller är du en av marknadens bästa Agressokonsulter?
Välkommen till CGI!

Vi söker dig som idag arbetar med Agresso, antingen som systemförvaltare eller som konsult.
CGI har många spännande kunder som använder sig av systemet Agresso och vi behöver växa med nya och hungriga medarbetare.Som Agressokonsult är du placerad i Borlänge, men våra kunder finns över hela Sverige. Du kommer ingå i ett närverk med Agressokonsulter som är placerade i Borlänge, Karlstad och Stockholm. Du verkar inom ramen för vårt Application Center Agresso, där CGIs Agressoåtaganden är samlade.Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning med inriktning mot ekonomi eller mot IT.
Du har arbetat med systemet Agresso under några år och är väl insatt i dess datamodell och några av dess moduler.

Du har erfarenhet av att sätta upp och konfigurera en eller flera Agressomoduler utifrån den unika kundens behov och vi ser helst att du arbetat med rapporter och utdata. Erfarenhet och kunskap av BI-lösningar kopplade till Agresso samt integrationer från/till Agresso från omgivande verksamhetssystem eller drivit Agresso-projekt hos kund är meriterande.

Kommunikationen i våra kunduppdrag sker i huvudsak på svenska, vilket gör att vi kräver god kunskap i svenska språket.

Vi söker dig som har förmåga att se helheten i det område där krav ska fångas och har förmågan att sätta in sig i ett användarperspektiv. Du är lösningsorienterad och sätter alltid kunden i fokus. Som person är du driven och har en stor vilja att alltid leverera. Du delar med dig av din kunskap, är ödmjuk och har lätt för att samarbeta. Du vill växa och utvecklas inom spännande och utmanande projekt.
Vill du bli en del i vårt vinnande lag så tveka inte utan kontakta oss, så berättar vi mer!

Kontaktperson, Jerker Dahlbäck T: +46 243 93661På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 65 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.