CGI

Verksamhetsarkitekt, Göteborg

Rekryterare
Plats
Göteborg
Annonserat
den 29 april 2016
Stängs
den 23 februari 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi söker förstärkning till CGI och letar efter dig som vill dra nytta av de möjligheter som ett internationellt företag av vår storlek kan ge.
Vår vision: ”Att vara en ledande global leverantör av IT- och affärs-processer i världsklass som hjälper våra kunder att lyckas”
Delar du vår dröm: ”Att skapa en miljö där vi trivs med att arbeta tillsammans och, som ägare, bidra till att bygga ett företag som vi kan vara stolta över” . Då är det dig vi letar efter!

Vi är under stark tillväxt och söker nu drivande verksamhetsarkitekter med erfarenhet från 3 år i rollen och som tycker om att utmana sig själva och våra kunder.

CGI arbetar med Avancerad IT och Business Consulting, ”End-to-End” tjänster inom IT och affärsprocesser och Värdeskapande IP-lösningar. Hos oss kommer du att få arbeta tillsammans med några av de främsta i branschen. Vi tar oss an varje uppdrag med ett enda mål i sikte: att hjälpa våra kunder att lyckas

Du kommer bl a arbeta med:
Att hjälpa CGI´s kunder med att modellera verksamheten (Informationsmodellering, Processmodellering och Applikationsportföljen). Säkerställa samband mellan processer och information och att kraven på IT-stödet tillgodoser verksamhetens behov.

Vi söker dig som:
• Kan hantera en komplex kravbild och prioritera vad som är viktigt
• Har erfarenhet från projekt med inslag av SOA eller Enterprise Architecture
• Har erfarenhet av att ha arbetat i agila projekt
• Trivs med att jobba i stora, komplicerade och tidskritiska IT-projekt
• God förståelse av verksamheten
• Djupa kunskaper inom process-, begrepps- och informationsmodellering
• Kravhantering och kravledning

Vi söker dig som är självständig, tycker om att arbeta i team och har en stark vilja att dela med dig av din kunskap till andra och inspirera din omgivning. Du skapar mervärden för våra kunder genom nyttjande av beprövade ramverk och metoder i kombination med ett analytiskt tänkande och en kreativ process.

Positiv, utåtriktad, driven, flexibel, resultatinriktad och en utpräglad lagspelare. Du har ett metodiskt och noggrant tillvägagångssätt och sätter affärsvärdet för kund främst. Du har förmåga att snabbt utvärdera, sammanställa och analysera ny information och kommunicera eventuella projektkonsekvenser till ansvariga.

Vill du bli en framgångsrik konsult hos oss är det avgörande att du utövar ett personligt ledarskap, är drivande och systematisk, är kommunikativ och övertygande på ett ödmjukt sätt och ständigt vill ha nya utmaningar.

Det här erbjuder vi dig
CGI är världens femte största oberoende leverantör av IT och affärsprocesser. Du får arbeta tillsammans med kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling. Vår modell för kundnärhet ger stor lokal beslutskraft och fullt lokalt ansvar för kundnöjdhet. Vi utlovar hög kvalitet på vårt arbete och dess resultat - och håller våra löften.

Starkt motiverade och engagerade medlemmar, majoriteten delägare, som sätter sina kunders framgång först och har stort lokalt mandat. Med våra program för karriär- och kompetensutveckling sätter du tillsammans med din ledare individuella mål och har alltid en tydlig plan för ditt nästa steg.

Vi har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Vi som arbetar här är drivna och motiverade. Att ha balans i livet är en självklarhet.

För mer information, kontakta gärna Darko Tilldal, darko.tilldal@cgi.com eller
Lars Forssell, lars.forssell@cgi.com På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 65 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.
  • Business Architecture