CGI

Teknisk testare, Göteborg

Rekryterare
Plats
Göteborg
Annonserat
den 29 april 2016
Stängs
den 23 februari 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du arbeta hos världens femte största oberoende leverantör av IT- och affärsprocesser där Quality Assurance och Test är ett tydligt satsningsområde? Välkommen till oss på CGI! Vi växer och vill bli ännu flera, och söker nu duktiga tekniska testare till vår leverans i Västsverige där en av CGI Sveriges största noder av testare är lokaliserade.

Vi är ca 300 testare i Sverige och vi samarbetar både i lokala, nationella, samt även globala forum. Vi på CGI jobbar nära våra prioriterade kunder och vi vågar lova riktigt spännande tekniska utmaningar hos våra kunder där du som testare både kan utmanas och växa. Tillsammans levererar vi kvalitet dagligen till våra kunder och bidrar till att göra dem framgångsrika.


Din profil och kvalifikationer
Du behöver ha jobbat med kravanalys och design av testfall, funktionell och icke-funktionell testning, dokumentation och rapportering av utfall, defekter och status. Som person är du kommunikativ och har en förmåga att arbeta självständigt samtidigt som du är en proaktiv medspelare i ditt team. Vi ser gärna att du har intresse och erfarenhet från att arbeta med agila projekt. Du har jobbat med testautomatisering och har kunskap i när det bäst tillämpas beroende på situation.

Vi vill att du har kunskap av någon eller några av följande verktyg: Selenium, Jira, Java, SQL, XML, MAVEN, HP LoadRunner/Performance Center, HP Performance Center och HP UFT ALM/QC. Vi ser även gärna att du har kunskaper inom programmering samt scriptspråk.
Du har en gedigen teknisk bakgrund kompletterad med ansvarstagande och engagemang. Du har relevant högskoleexamen och är ISTQB-certifierad. Du får gärna ha erfarenhet av att arbeta i mindre och större projekt. Önskvärt är att du har arbetat/arbetar som konsult men det är inte ett måste. Har du erfarenhet av prestandatestning är det meriterande.


Det här erbjuder vi dig
Du får arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och givande utveckling. Vi jobbar med alla delar inom ett IT projekt, allt från förstudier till design, utveckling och implementation. Hos oss har du möjlighet att utveckla din karriär på flera olika sätt och med våra program för karriär- och kompetensutveckling sätter du, tillsammans med din ledare, individuella mål och har alltid en tydlig plan för ditt nästa steg.

Vi har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Vi som arbetar här är drivna och motiverade. Att ha balans i livet är en självklarhet.

CGIs dröm lever vi upp till varje dag!: ”Att skapa en miljö där vi trivs med att arbeta tillsammans och, som ägare, bidrar till att bygga ett företag vi kan vara stolta över.”
Välkommen till oss!


För mer information, kontakta gärna:
Malin Bolmstedt, malin.bolmstedt@cgi.com eller Daniel Pryde, d.pryde@cgi.com
Urval och intervjuer sker löpande. På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 65 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.