CGI

Junior Financial Analyst / Junior Business Controller, Stockholm

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 3 maj 2016
Stängs
den 27 februari 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi söker just nu drivna, nyutexaminerade studenter till rollen som Junior Financial Analyst/Junior Business Controller. Som Financial Analyst/Business Controller ingår du i finansteamet, du förväntas arbeta självständigt med egna ansvarsuppgifter, men också stödja våra ledare genom att sammanställa, analysera och följa upp finansiell information. Det innebär att arbeta proaktivt med analyser samt att driva forecast- och budgetprocesser. I rollen ingår att kontinuerligt förbättra arbetsmetoder och processer både individuellt och i teamet. Vi söker dig som är redo att anta utmaningen att utvecklas tillsammans med oss.


VÅR ÖNSKAN OM KOMPETENS OCH PERSONLIGHET
För att söka rollen som Junior Financial Analyst/Junior Business Controller bör du studera ditt sista år på ett masterprogram inom ekonomi eller industriell ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning, finansiering, finansiell styrning eller management.

Som person är du analytisk, utåtriktad, förutseende och initiativrik. Du bör vara intresserad av att arbeta med rapporterings- och analysarbete samt vara drivande i förändring.
Du kommunicerar väl, både på svenska och engelska, har hög social förmåga samt trivs med många kontaktytor och är en bekväm med Excel och Powerpoint.

Det är meriterande om du har haft projektledande roller tidigare då tjänsten ger utrymme för dig att driva egna utvecklingsprojekt.


DET HÄR ERBJUDER VI DIG
Du får arbeta tillsammans med kompetenta kollegor i spännande projekt och vi garanterar inspirerande möten. Här är det högt tempo och vi lovar att du kommer utvecklas! Hos oss finns det flera sätt att bli framgångsrik. Med våra program för karriär- och kompetensutveckling sätter du tillsammans med din chef individuella mål och har alltid en tydlig plan för ditt nästa steg. Vi har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Vi som arbetar här är drivna och motiverade.

Placeringsort: Stockholm

Start 2016-Aug/Sep enligt överenskommelse vid avslutade av studier

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA
Jarl Elfving, Finance Manager, +46 (0)70 275 39 78, Jarl.Elfving@cgi.com

Ansök redan idag! Bifoga CV, personligt brev och betyg.