CGI

Senior Microsoft Collaboration Arkitekt/Specialist

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 5 maj 2016
Stängs
den 1 mars 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI Global Infrastructure Services (GIS) söker två Seniora Microsoft Collaboration arkitekter/specialister med minst 10 års erfarenhet från IT-branschen. Vi söker dig med lång erfarenhet från att ha jobbat som konsult med god förmåga att självständigt ta fram lösningar utifrån fastställda krav i dialog med kund. Som person ska du drivas av en vilja att hela tiden förbättra och effektivisera. Du delar gärna med dig av din kunskap och uppskattar att jobba i grupp för att tillsammans nå målet.

Vi har stora välkända kunder över hela landet så placeringen är flexibel.

Som Microsoft Collaboration arkitekt kommer du ofta jobba på plats ute hos våra kund. I rollen kommer du vara en aktiv del inom vår leverans av lika tjänster mot ett större antal kunder - både det som ingår i våra standard tjänster och anpassade tjänster.

I arbetsuppgifterna ingår att designa, dokumentera och leda realiseringen av de lösningar du tar fram inom fastställda ramverk och i samklang med företagets processer


Vi söker dig som har ett stort intresse för MS Collaboration lösningar och som har förmågan att arbeta både strategiskt och operativt inom ramen för pågående projekt och förvaltning. Du vara en god kommunikatör i både svenska & engelska med förmågan förmedla mål, arkitektur och lösningar till andra.

Du är högskoleutbildad inom IT eller motsvarande, för rollen krävs flera års arbetslivserfarenhet som kvalificerad infrastrukturtekniker eller arkitekt med inriktning mot MS Collaboration. Du har mycket goda kunskaper kring teknik kopplat till verksamhet och lösningsdesign inom IT-infrastruktur.

En viktig förutsättning för att lyckas som Senior Infrastukturarkitekt/specialist är att ditt arbete kan övergå i en effektiv IT-drift, antingen hos CGI eller hos kundens egen IT-organisation. Du är självgående och drivande inom ramen för ditt arbetsområde och visar ett gott omdöme i avvägningar mellan kostnad, tid och omfattning.

Kvalifikationer:
• Gedigen kunskap (8 år+) om Microsofts infrastrukturlösningar
Active Directory
Windows server
• Mycket god kunskap (6år+) inom ett eller flera av Microsoft Collaboration område
o Exchange
o Lync
o ADFS
o Azure AD Sync
• God kunskap (2år+) inom Office 365 och Hybridlösningar
• God kunskap (4år+) inom automatisering (Powershell, Desired State Configuration, Orchestrator)
• Mycket meriterande med erfarenhet av Microsoft Cloud solutions eller Amazon AWS.


Senast 19 juni vill vi ha din ansökan. Urval och intervjuer kommer ske löpande under maj och juni.

För mer information, kontakta gärna:
Johan Reinholdz
johan.reinholdz@cgi.com
Tel 073-1818505 På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 65 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.
  • Active Directory
  • Wintel/Windows Server
  • Exchange Server
  • Microsoft Lync
  • PowerShell
  • PowerShell
  • Microsoft Office365
  • English
  • Swedish