CGI

HR-konsult inom SuccessFactors, Stockholm eller Malmö

Rekryterare
Plats
Stockholm, Malmö
Annonserat
den 24 maj 2016
Stängs
den 20 mars 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår konsultverksamhet inom HR i Stockholm. Vi arbetar hårt med att forma vårt erbjudande inom SuccessFactors och har flera genomförda projekt bakom oss. I rollen som konsult hos oss kan du få jobba med flera olika kunder och uppdrag.

I arbetsuppgifterna ingår exempelvis:
• Konsult i korta och längre projekt ute hos våra kunder
• Analyser/förstudier
• Leda/delta i workshops
• Offertarbete


Vår önskan om kompetens och personliga egenskaper
Vi tror att du har jobbat som konsult inom HR-processer med koppling till IT-system. Vi tror också att du har viss erfarenhet av SuccessFactors, gärna ett helt projekt.

Vi tror också att du har problemlösningsförmåga och uppskattar variationen i konsultyrket. Du sätter kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen tillsammans med teamet. Du trivs med att arbeta i högt tempo och är van med att driva ditt arbete framåt med stor vilja att leverera det som förväntas.

Som person delar du med dig av kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du vill växa och utvecklas inom spännande och utmanande projekt. Vi ser att du har en relevant akademisk utbildning. Du behöver vara bra på att kommunicera och behärska svenska och engelska i tal och skrift.

Placeringsort: Stockholm eller Malmö.

För mer information, kontakta:
Camilla Molin, camilla.molin@cgi.com, 070-1724797 På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 65 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.
  • Human Resources
  • Success Factor