CGI

Teknisk verksamhetskonsult, Malmö

Rekryterare
Plats
Malmö
Annonserat
den 25 maj 2016
Stängs
den 21 mars 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Våra framgångar fortsätter och vi söker nu fler duktiga konsulter till vår Utilities enhet och som vill fokusera och utvecklas hos oss. Arbetet innebär att vara en länk mellan verksamheten och IT. Det kan handla om kravfångst, utredningar/förstudier, implementering av infrastrukturella lösningar kopplat till exempelvis SCADA, Cyber Security samt projektledning inom process IT eller traditionell IT. Vi ser gärna att du har generell elmarknadskunskap och erfarenhet. Har du kunskap om affärssystem specifikt riktade mot energibranschen är detta meriterande.

Du kommer primärt att ingå i ett mycket kompetent och erfaret leveransteam som jobbar mot en av våra viktiga regionala kunder. Lösningsorienterad och flexibel - det ena projektet kommer inte vara det andra likt. Att verka för innovativa och effektiva lösningar i kundens miljö bidrar till vår och våra kunders framgång. Du har ett intresse i att utveckla våra kunder med hjälp av din verksamhetskunskap och erfarenhet.

Kundinriktad och kommunikativ - du har förmåga att sätta dig in i kundens situation. Du är konkret och rak mot kunden och du känner dig bekväm med att kommunicera på såväl svenska som engelska i både tal och skrift. Att träffa kund och prata lösningar är något du tycker om och stimuleras av.

Framåt och engagerad - för dig är det självklart att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter till andra kollegor men även att söka råd när det behövs. Att leverera kvalitet i alla leveranser är viktigt för dig.


Formella krav:
- Examen från universitet eller högskola, på magister eller civilingenjörsnivå och minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet.
- Resbar
- B-körkort


Det här erbjuder vi dig
Du får arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling. Vi jobbar med alla delar inom ett IT-projekt, allt från förstudier till design, implementation och drift. Hos oss finns det flera olika sätt att bli framgångsrik.

Med våra program för karriär- och kompetensutveckling sätter du tillsammans med din ledare individuella mål och har alltid en tydlig plan för ditt nästa steg.
Vi har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Vi som arbetar här är drivna och motiverade.På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 65 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.
  • SCADA
  • Swedish