Mjukvaruutvecklare sökes till Alelion Energy Systems AB i Göteborg

Plats
Västra Götalands län, Hallands län, Göteborg
Annonserat
den 27 maj 2016
Stängs
den 25 december 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Alelion utvecklar och säljer miljövänliga Li-jonbatterier och batterilösningar med de ledande globala trucktillverkarna som kund. Lösningen som Alelion levererar är ett energisystem, med elektronik och mjukvara samt integration mot applikation. Företaget har redan en ledande position och går just nu från att vara ett entreprenörsdrivet företag till ett mer industriellt företag. Läs mer på: www.alelion.com

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en mjukvarukonstruktör till vårt moderna systemutvecklingsteam. Du kommer bli en viktig del av teamet då våra produkter sätts i många olika miljöer och det ställs stora krav på tillförlitlighet och säkerhet. Du kommer arbeta nära tekniken och tillsammans kommer vi att skapa en miljö där kunden alltid är närvarande. Genom att vara innovativa och använda vår produktkunskap, kompetens och erfarenhet kommer vi att skapa produkter som marknaden efterfrågar.

Rapporterar kommer du göra till ”Director R&D”

Vem är du?

Den vi söker är utbildad civilingenjör eller motsvarande och brinner för att arbeta med inbyggda system. Rollen kräver minst 5 års yrkesvana och du besitter kunskap inom både mjuk och hårdvara. Som person känner du dig bekväm med att ta initiativ och agerar med självförtroende. Vi letar efter någon som tycker om att delta i flera projekt samtidigt och har viljan att vara en del i kedjan för att skapa nya produkter som tar oss från diskussion via prototyp, förserie och produktion.
Du delar med dig av din expertis och sakkunskap och utvecklar hela tiden din profession. Vidare är du en person som fokuserar på kundbehov och sätter höga normer för kvalité.

Det är viktigt att du har bra samarbetsförmåga och är lyhörd inför dina medarbetare.
Det är meriterande om du har erfarenhet och kunskap om batterier, elmotor system och mekatronik produkter.
Du kan uttrycka dig obehindrat i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Resor i tjänsten förekommer därför är B-körkort ett krav

Vad kan Alelion erbjuda dig?

På Alelion finns det inga vassa armbågar, bara kompetens och strävan mot samma mål. Du kommer till en miljö där vi värnar om trivsel och uppmuntrar lagarbete. Du kommer få chansen att utvecklas genom spännande projekt och arbeta i ett bolag med ett starkt varumärke.
Du kommer att bli en uppskattad kollega och ingå i ett kompetent och engagerat team.

Hos oss får du möjligheterna.

Hur söker jag tjänsten?

I denna rekrytering samarbetar vi med Experis Engineering. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anna Edemyr på 0727-30 52 46 alternativt anna.edemyr@se.experis.com.
Vi tar endast emot ansökningar via www.experis.se. Då vi tillämpar löpande urval; sök så fort som möjligt, dock senast måndagen den 20 juni.

Varmt välkommen med din ansökan!