Network Services

Bygg och utveckla Presale hos oss!

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 4 oktober 2016
Stängs
den 4 november 2016
Kontakta
Elisabeth Ljungqvist
Kategori
Nätverk
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
 

Har du tidigare erfarenhet av rollen som presale men vill till ett bolag där du får möjlighet att påverka och utveckla verksamheten? Gillar du att arbeta nära affären och utifrån din tunga tekniska kompetens utveckla både befintliga och nya kunder? – Då ska du läsa vidare!

Som tillväxtbolag expanderar vi ständigt och behöver nu utöka vår organisation med en teknisk presale till vårt kontor i Stockholm. I rollen kommer du att ansvara för hur vi arbetar med Presale, primärt regionalt, men även stötta våra andra kontor nationellt inom företaget (Malmö och Göteborg).

Arbetsuppgifter

I rollen som Teknisk Presale kommer du att arbeta proaktivt inom ditt ansvarsområde nära kund, sälj och teknik. Du kommer att ansvara för utvalda affärsmöjligheter där teknisk behovsanalys, design och arkitektur och framtagning av lösningar för mellanstora och stora företag samt organisationer.

I rollen ingår även bland annat att:

  •          Agera teknisk presale och säljstöd vid nykundsbearbetning samt utveckling av befintliga kunder
  •          Genomföra företagsövergripande och strategiska behovsanalyser hos kund
  •          Delta som designarkitekt i projekt och presentera tekniska lösningar inför kund på olika nivåer
  •          Proaktivt bidra till att utifrån din roll och ansvar skapa nya affärer för Network Services
  •          Utarbeta best practice tillsammans med teknikavdelningen
  •          Starkt bidra till att svara för kompetensöverföring till mer juniora tekniker

Din profil

Arbetslivserfarenhet från datakommunikationsbranschen varav de senaste 4-5 åren som teknisk presale. Du har en gedigen och dokumenterad kompetens och erfarenhet inom nätverk och säkerhet och dess produkter. Det är meriterande om du har en akademisk utbildning inom området.

Du har erfarenhet av att verka i en ledande befattning inom projektet/gruppen och att arbeta självständigt. Du är van att hålla presentationer och workshops och du har god kommunikativ förmåga och social kompetens.

Du är vidare flytande i både svenska och engelska i tal och skrift.

Du är en person som snabbt vill komma igång, är fokuserad och målinriktad och du känner igen dig i dina kollegor på Network Services som är lärande, professionella och samtidigt avslappnade i sin stil och sitt sätt att lösa problem.

För dig är det viktigt att ha roligt på jobbet!

Vårt erbjudande

Du erbjuds en utmanande tjänst i ett expansivt, stabilt och ekonomiskt välmående företag. Nyckeln till framgång för Network Services ligger i ett fokus på kärnverksamheten i kombination med ett fokus på den enskilde medarbetarens vidareutveckling. Vårt mål är att alla som arbetar hos oss skall må bra, utvecklas och ha kul tillsammans!

Låter det intressant?

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag genom att klicka på “Sök jobbet”. Du behöver bara lägg in dina kontaktuppgifter samt bifoga cv och personligt brev eller söka med din LinkedIn-profil – det tar bara någon minut!

 

Network Services är ett specialistföretag inom data- och telekommunikation som grundades 2004. Sedan start har företaget haft en kraftig tillväxt med god lönsamhet, och har idag ca 115 anställda på kontoren i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Våra kunder är företag och organisationer med höga krav på säker kommunikation, som t ex internationella företag, operatörer, stadsförvaltningar, kommuner och landsting. Vårt arbetssätt präglas av ledorden Engagemang, Erfarenhet och Enkelhet.

Network Services erbjuder en spännande arbetsplats på ett företag med stark tillväxt. Vårt mål är att alla som arbetar hos oss skall må bra och ha kul tillsammans. Du får dessutom arbeta med branschens mest erfarna konsulter, tekniker och säljare.