CGI

Seniora Javautvecklare, Luleå

Rekryterare
CGI
Plats
Luleå
Annonserat
den 3 juni 2016
Stängs
den 30 mars 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi är just nu inne i en expansiv tillväxtfas och behöver nu förstärka vårt team med fler duktiga seniora javautvecklare till våra kontor i Luleå. Är du driven, öppen, nyfiken och gillar utmaningar i teknik? Har du dessutom verksamhetskunnande inom publika sektorn och/eller industrin och vill pröva på något nytt?Som systemutvecklare kommer du att få arbeta i allt från små och korta projekt på 1-12 månader till stora och långa åtaganden. Vi deltar i och driver projekt både på plats hos våra kunder och från vårt kontor i Umeå. Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med våra nationella och internationella kollegor i våra åtaganden.

Våra åtaganden och projekt genomförs med stöd av våra etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder.Du kommer att få jobba med systemutveckling med fokus på Java/Opensource inom nedanstående områden:
• Systemdesign och programmering
• Analys, design och implementation av IT-system
• Testarbete för att kvalitetssäkra leveranser till kund
• Dokumentation i olika former

Vi söker dig som har minst 8 års erfarenhet av utveckling med Java och som även jobbat med någon applikationsserver såsom JBoss. Vi tror du har jobbat med framtagning av programvara för verksamhetskritiska system. Vi ser gärna att några av de leveranser du har genomfört har driftsatts i Unix/Linux-miljö. Du inser att dokumentation utgör del i arbetet och kan uttrycka dig väl i skrift. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ett agilt arbetssätt.

Utöver goda teknikkunskaper så ska du känna starkt för att arbeta som konsult och uppskatta den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder, uppdrag och även resor. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, har förmåga att själv hitta lösningar på problem och är självgående.

Vill du bli en del i vårt vinnande lag så tveka inte utan kontakta oss, så berättar vi mer!

För mer information, kontakta
Lars Nilsson, Konsultchef: lars.e.nilsson@cgi.com telefon: +46 76 7896916På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 65 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • Java
  • Java Enterprise Editions JEE
  • JBoss
  • Unix

Liknande jobb

Liknande jobb