CGI

Lösningsarkitekt, Luleå

Rekryterare
CGI
Plats
Luleå
Annonserat
den 3 juni 2016
Stängs
den 30 mars 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vår region North befinner sig i en spännande expansionsfas och vi söker därför förstärkning i form av lösningsarkitekter till vårt kontor i Luleå.Rollen som lösningsarkitekt hos oss innebär att du får en nyckelroll i våra projekt med ett stort ansvar inom lösningsarkitektur. Tjänsten innebär planering, ledning och samordning av tekniska projekt vilket kräver god kommunikativ förmåga med såväl andra IT-specialister som verksamheten i stort. Våra uppdrag är varierande och kan utföras på plats hos våra kunder eller lokalt från något av våra kontor i norra Sverige. Som CGI-konsult får du känna en stark lokal närvaro och arbeta nära kunder och medarbetare samtidigt som du kan ta del av ett internationellt nätverk med ovärderliga kompetenser och resurser. Hos CGI erbjuder vi dig ett jobb med stora utvecklingsmöjligheter!Vi ser att du som söker tjänsten gärna har eftergymnasial utbildning och/eller erfarenhet av arbete med IT- och lösningsarkitektur. Du har även en gedigen bakgrund som senior utvecklare i Javamiljö med erfarenhet av agilt arbetssätt inom ramen för någon strukturerad projektmodell.

Som arkitekt på CGI ser vi gärna du är ansvarstagande, kommunikativ och intresserad av såväl teknik som att förstå olika verksamheter. Du har erfarenhet av att genomföra arkitektutredningar och en god förmåga att dokumentera och redogöra för beslutsunderlag. Vidare är du van att utarbeta modeller och dokumentation enligt branschstandard för styrning av design och konstruktion. Du har god kunskap om aktuell teknik inom Java-området och förstår vad som krävs för utveckling av verksamhetskritiska system.

Vill du bli en del i vårt vinnande lag så tveka inte utan kontakta oss, så berättar vi mer!

För mer information, kontakta gärna:
Lars Nilsson, Konsultchef: lars.e.nilsson@cgi.com telefon: +46 76 7896916På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 65 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • Solutions Architecture
  • Agile / Collaborative Method
  • Java

Liknande jobb

Liknande jobb