CGI

Datakommunikationstekniker / Nätarkitekt, Kiruna och Gällivare

Rekryterare
Plats
Kiruna
Annonserat
den 3 juni 2016
Stängs
den 30 mars 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi behöver nu förstärka vårt kommunikationsteam med fler duktiga tekniker till Kiruna och Gällivare.

Som datakommunikationstekniker/nätarkitekt kommer du att få arbeta i en kreativ grupp i projekt samt i längre åtaganden. Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med gruppen utifrån våra kontor i Malmfälten eller påplats ute hos kunden. Det finns även möjlighet att jobba med övriga Sverige samt även internationellt.

Våra åtaganden och projekt genomförs med stöd av våra etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder.Du har minst 5 års arbetslivserfarenhet från datakommunikationsbranschen samt en relevant högskoleutbildning inom nätverkskommunikation. Under dessa år har du jobbat med drift, installation och support av LAN/WAN miljöer i större organisationer och har dokumenterad kunskap från marknadsledande produkter. Du har en kompetensnivå motsvarande CCNP och det är meriterande om du är CCNP-certifierad.

Sannolikt har du erfarenhet av nedanstående områden:
• Nätverksdesign och implementation inom trådade nät
• Nätverksdesign och implementation inom trådlösa nät, WLAN
• Accessteknologier
• Säkerhet inom trådade och trådlösa nätverk
• IP routing
• IPv6
• Switching
• Firewall

Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

Utöver goda teknikkunskaper så ska du känna starkt för att arbeta som konsult och uppskatta den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder, uppdrag och även resor. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, har förmåga att själv hitta lösningar på problem och är självgående.

För mer information, kontakta gärna:
Placeringsort Kiruna: Bo Lahti, bo.lahti@cgi.com, +46 70- 632 52 30
Placeringsort Gällivare: Per Andersson, per.e.andersson@cgi.com, +46 70- 278 77 56 På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 65 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.
  • Firewalls
  • Network Engineering
  • Switches
  • CiscoCertifiedNetworkProfessnl