Resvana Key Business Developers till Alelion Energy Systems!

Plats
Västra Götalands län, Göteborg
Annonserat
den 3 juni 2016
Stängs
den 21 oktober 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Alelion utvecklar och säljer miljövänliga Li-jonbatterier och batterilösningar med de ledande globala trucktillverkarna som kund. Lösningen som Alelion levererar är ett energisystem, med elektronik och mjukvara samt integration mot applikation. Företaget har redan en ledande position och går just nu från att vara ett entreprenörsdrivet företag till ett mer industriellt företag. Vi söker nu två drivna Key Business Developer som trivs i en dynamisk och internationell miljö! Läs mer på www.alelion.com

Arbetsuppgifter
Du kommer till en bransch med snabba förändringar där mjukvarulösningar i produkter och tjänster ständigt behöver utvecklas. Den vi letar ska driva försäljningen tillsammans med våra kunder som främst är internationella trucktillverkare. Ditt ansvar blir initialt att stärka och utveckla partnerskapet med en av våra större kunder. Du kommer att planera och koordinera kundens aktiviteter och har då vår säljorganisation till stöd och hjälp. Efter hand kommer du söka nya affärsmöjligheter och arbeta upp fler större kunder.

Arbetsuppgifterna kräver att du har minst fem års erfarenhet av arbete som kundansvarig säljare/affärsutvecklare och att du har stor vana av att självständigt driva affärer med långa säljcykler. Du har antagligen erfarenhet från att utveckla dina kunder internationellt sedan tidigare. Arbetsfältet är världen, men primärt Europa, vilket gör att tjänsten innehåller ett 40-tal resenätter. Du utgår från vårt kontor på Flöjelbergsgatan i Mölndal och rapporterar till Director Business Development.

Vem är du?
För att nå framgång krävs att du är driven och kan sälja in förtroende och teknisk kunskap på ett affärsmässigt sätt. Du är analytisk, uthållig och lösningsorienterad, med vana av att hålla en hög aktivitetsnivå. Som person är du målfokuserad, lyhörd och engagerad.
Vi tror att du är erfaren inom teknisk försäljning och trivs med att arbeta i en fri och självständig roll, med högt uppsatta mål. Som säljare klarar du av att öppna nya som gamla dörrar på ett förtroendefullt och vänskapligt sätt och genomför på så sätt lyckade affärer.

Den vi söker är utbildad ingenjör inom mekanik/mjukvara eller motsvarande och har ett brinnande intresse för försäljning och teknik. Då tjänsten innehåller en hel del resor kräver det att du har resvana och förstår vad det innebär att tillbringa mycket tid borta från hemmet. Du har antagligen viss internationell erfarenhet och kan uttrycka dig på svenska och engelska, både i tal och i skrift. Då du främst kommer bearbeta den europeiska marknaden så är fler språk starkt meriterande.

Vad kan Alelion erbjuda dig?
Här kommer du få chansen att utvecklas genom spännande projekt och arbeta i ett bolag med ett starkt varumärke. Du kommer att bli en uppskattad kollega och ingå i ett kompetent och engagerat team som värnar om trivsel och uppmuntrar lagarbete.

Hur söker jag tjänsten?

I denna rekrytering samarbetar vi med Experis. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anna Hallin på 0727-180562 alternativt anna.hallin@se.experis.com

Vi tar endast emot ansökningar via www.experis.se. Då vi tillämpar löpande urval; sök så fort som möjligt, dock senast måndagen den 20 juni.

Missa inte att Alelion även söker två Sales Engineers; läs mer på experis.se annonsnummer 1056805.