Sogeti Sverige AB

Systemarkitekt sökes till Sogeti i Nyköping!

Plats
Nyköping
Annonserat
den 17 juni 2016
Stängs
den 12 december 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Nyköping växer så det knakar och Sogeti behöver fler duktiga medarbetar för att svara upp till den ökade efterfrågan. Vi söker dig med minst tre års erfarenhet som systemarkitekt, helst inom Microsoft .NET. Du är erfaren inom .NET-området och har erfarenhet av att driva .NET-projekt från ett arkitekturperspektiv och behärskaar lösningsmöster på olika nivåer.

Nu har du chansen att vara med och forma Sogetis senaste kontorssatsning, Sogeti Nyköping. Nytt fräscht kontor, centralt beläget med närhet till spännande kunder och projekt inom hela regionen. Vi anställer personer som är engagerade, intresserade och glada! Här finns stora möjligheter för dig som gillar att ta plats och utvecklas. Sogeti Nyköping präglas av positiv attityd där vi hjälper varandra och har kul på jobbet. Lika viktigt är vår nya satsning på erfarenhetsutbyte och kompetensutveckling. Hos oss har du stora möjligheter att växa både som person och som konsult.

Vi söker dig som:

 

 

  • har mycket goda kunskaper och erfarenhet av arkitektur och systemutveckling
  • är en positiv, utåtriktad och drivande lagspelare
  • gedigen bakgrund som systemutvecklare

Det är ett plus om du:

  • är certifierad inom IT-arkitektur
  • har vana av att driva projekt

Vi erbjuder dig möjligheter att arbeta i ett väletablerat och lönsamt företag som har genomarbetade och kvalitetsmässiga processer för bland annat försäljning, leverans och kompetensförsörjning. Tag chansen att komma till en företagskultur som genomsyras av eget ansvar och flexibilitet.

Låter det här lockande? Tveka då inte att höra av dig redan i dag! Har du frågor? Kontakta mig, Andreas Claesson, så berättar jag mer.