Sogeti Sverige AB

UX Designers

Plats
Stockholm
Annonserat
den 28 juni 2016
Stängs
den 28 september 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Du är en UX-designer/interaktionsdesigner som brinner för förstklassiga digitala upplevelser. Du kommer att jobba med alla typer av UX-uppgifter, för alla digitala plattformar.

Som UX-designer på Sogeti i Stockholm kommer du att vara med och bygga upp ett av Sveriges roligaste och mest drivna UX-team. Vi ger dig möjlighet att jobba med allt från digital strategi, till service design, interaktionsdesign, användbarhetsanalys, och visuell design. Vi söker dig som är framåtlutad och driven, med bred erfarenhet inom UX-området. Du brinner för att kombinera affärs- och kundnytta, men har samtidigt förståelse för vad som är tekniskt möjligt.

Du har en passion för förändring och kan leda våra kunder framåt samtidigt som du skapar unika och kreativa lösningar utifrån kundens mål.

Det här är en viktig roll som kräver varm social kompetens och ett gediget kunnande om tillgänglig teknik. Kvalificerade kandidater kommer att dela vår tro på att design handlar lika mycket om beteende och känslor som det handlar om användbarhet och användarvänlighet.

När vi frågar våra anställda varför de jobbar på Sogeti svarar de ofta "Möjligheterna!". Möjligheterna att kombinera ständigt lärande, internationella sammanhang, och familj/jobb-balans. Lika ofta nämner de den goda stämningen, de grymma kollegerna och den ständiga variationen av arbetsuppgifter. Ingen dag är den andra lik, men ett är säker, digital innovation är det bästa vi vet!

Läs gärna mer om hur det är att jobba hos oss på vår webb!

Vi söker dig som:

 • Arbetar dagligen med design- och prototypverktyg, så som OmniGraffle, Balsamiq, Photoshop, Illustrator, Axure, etc.
 • Kan ta fram designkoncept i form av skisser, wireframes, personas och prototyper, både för befintliga och nya tjänster. Självklart är din design baserad både på vad användare och affär vill och har behov av.
 • Kan identifiera och kartlägga problem, samt beskriva lösningar på en högre nivå i form av effektkartläggningar, personas, scenarios och liknande metoder.
 • Kan organisera, utföra och analysera användartester.
 • Kan hålla workshops med våra kunder inom ramen för UX och design.
 • Kan vara kundens "röst" och kunna förklara varför något är rätt eller fel utifrån användarens behov.
 • Är bekväm med att presentera och förklara ditt arbete för kollegor och vara lyhörd för feedback.
 • Älskar internet och allt digitalt.
 • Har en akademisk utbildning inom UX/MDI eller liknande och tidigare jobberfarenhet inom UX.
 • Snabbt kan sätta dig in i kundens affär, samtidigt som du kan jobba utifrån tekniska systembegränsningar.
 • Är duktig när det gäller visuell design

Liknande jobb

Liknande jobb