Network Services

Vi söker två Leveranskoordinatorer till vårt Operations TM-team

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 7 oktober 2016
Stängs
den 7 november 2016
Kontakta
Elisabeth Ljungqvist
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Som tillväxtbolag expanderar vi ständigt och behöver nu utöka vår organisation med två Leveranskoordinatorer till driften till vårt kontor i Stockholm.

Du erbjuds en rolig och utmanande tjänst i ett expansivt, stabilt och ekonomiskt välmående företag. Nyckeln till framgång för Network Services ligger i ett fokus på kärnverksamheten i kombination med ett fokus på den enskilde medarbetarens vidareutveckling.

För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i dina kollegor på Network Services som är lärande, professionella och samtidigt avslappnande i sin stil och i sitt sätt att lösa problem. För oss är det viktigt att du har roligt på jobbet!

 

Arbetsuppgifter

I rollen som koordinator till vår driftorganisation ingår ett ansvar för teknisk samordning av leveranser av Network Services funktionstjänster. Detta innefattande driftsättning med tillhörande administrativa arbetsuppgifter inom vårt Transition Management team som genomför de tekniska leveranserna av våra funktionstjänster.

Arbetet innebär dagliga kontakter med kunder, leverantörer och samarbetspartner inom Norden för att säkerställa att Network Services funktionstjänster levereras i rätt tid och till rätt kostnad.

Arbetsuppgifterna är av varierande typ och innefattar samtliga steg från planläggning av en kommande installation med kabelsystem till en färdig teknisk driftsättning av delar som Accesspunkter, Switchar, FW samt annan teknisk utrustning.

Arbetet kan även innefatta felsökning av den tekniska miljön i samband med driftsättningar.

Det dagliga arbetet är i hög grad självständigt men viktigt är också samarbete med övriga medlemmar i gruppen. Samarbete kommer också ske med projektledare från tid till annan beroende på kund och typ av leveranser som skall genomföras.

I rollen ingår även;

  • Koordinering och samordning av leveranser
  • Uppföljning och rapportering
  • Teknisk aktivering
  • Bidra med ständiga förbättringar i processarbetet

Din profil

  •          Du har 1-2 års erfarenhet av koordinering och lättare projektarbete
  •          Minst 1-2 års erfarenhet av arbete med ärendehanteringsverktyg
  •          Minst 1-2 års erfarenhet av ett process-baserat arbetssätt
  •          Erfarenhet av att självständigt ta fram processer och rutiner
  •          Flytande i svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har;

  •          Högskoleexamen inom IT-området

Som person är du positiv, driven och ambitiös och du gillar kreativ problemlösning. För att snabbt komma igång behöver du vara fokuserad, målinriktad och vilja ha roligt på jobbet.

Om oss

Network Services är ett specialistföretag inom data- och telekommunikation som grundades 2004. Sedan start har företaget haft en kraftig tillväxt med god lönsamhet, och har idag ca 120 anställda på kontoren i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Våra kunder är företag och organisationer med höga krav på säker kommunikation, som t ex internationella företag, operatörer, stadsförvaltningar, kommuner och landsting. Vårt arbetssätt präglas av ledorden Engagemang, Erfarenhet och Enkelhet.

Network Services erbjuder en spännande arbetsplats på ett företag med stark tillväxt. Vårt mål är att alla som arbetar hos oss skall må bra och ha kul tillsammans. Du får dessutom arbeta med branschens mest erfarna konsulter, tekniker och säljare.

Låter det intressant?

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag genom att klicka på “Sök jobbet”. Du behöver bara lägg in dina kontaktuppgifter samt bifoga cv och personligt brev eller söka med din LinkedIn-profil – det tar bara någon minut!