CGI

M3 Finans- & Ekonomi-konsult, Malmö eller Stockholm

Rekryterare
Plats
Malmö
Annonserat
den 2 augusti 2016
Stängs
den 29 maj 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI är en ledande M3.aktör och söker nu kompetenta konsulter till sin M3 Solution-verksamhet i Sverige.

CGI:s nya och befintliga M3-kunder expanderar och förändras vilket innebär att CGI:s M3-team kontinuerligt förändras i takt med detta. För att fortsätta att växa och för att möta kundernas krav och behov utökar CGI sin verksamhet. Excellenta kundlösningar fås genom att kunna kombinera verksamhets- och IT-kunnande vilket skapar ett mervärde hos kunderna samt att kunna behålla vår goda service och möta kundernas nuvarande och kommande behov genom ett vinnande team. CGI är Infor Gold Services Partner vilket ger dig direkt tillgång till nya versioner och metoder.

Vill du vara med och bidra till den fortsatta expansionen? Välkommen till CGI!

I denna position kommer du att arbeta med en inriktning mot huvudprocesserna ekonomi och finans vilket innebär att du måste ha en bra grundförståelse för de ekonomiska & finansiella flödena inom en organisation och dess verksamhet. Din erfarenhet av M3 bör omfatta redovisning och reskontror, betalningsflöden etc. men gärna även produktkalkylering, internredovisning och anläggningsredovisning.

CGI har idag ett antal både nya som etablerade M3 kunder som har ett ökat behov av att utveckla och förbättra sitt affärssystemstöd till sin verksamhet. Det kan vara större som mindre projekt där du kommer att ingå som en viktig del i att förstå kundernas behov och att realisera detta inom ramen för M3. Inom CGI:s M3 enhet kommer du att engageras i olika delar av projekt så som:

 • Förstudiearbete
 • Identifiera förbättringsområden
 • Lösningsförslag & specifikation
 • Applikations design & konfiguration
 • Felsökning - Support
 • Rådgivning


M3 har under de senaste åren utvecklats som produkt med tillhörande nya funktioner. Det är därför meriterande att ha kunskap om helheten inom M3 och ha förmågan att se samband mellan funktion, produkt och kundens verksamhet. Det kan likväl vara intressant om du är specialist inom något av M3:s huvudprocesser.

CGI erbjuder kunderna erfarna affärs- och applikationskonsulter som kan designa och konfigurera optimala lösningar inom ett eller flera av M3:s huvudprocess områden.Genom att vara rådgivande och vägledande samt ”best practice” inom M3 arbetar CGI organiserat och professionellt så att kunden alltid sätts i centrum. Beroende på projekt och uppdrag kommer du ha många och varierande kontaktytor mot kunderna.Du har troligen redan idag en roll som verksamhets- eller applikationskonsult inom M3 med huvudinriktning mot ekonomi. Du kan också vara den person som sitter med det ekonomiska flödet inom M3 i din verksamhet och vill utveckla dig mer mot en konsultativ roll och vill ta steget och möta nya intressanta och utvecklande möjligheter. Det är meriterande med erfarenhet och kompetens inom ett eller flera av nedan M3-områden:

 • Economy, finance and controlling
 • Customer Sales & Service
 • Supply Chain Management
 • Manufacturing operations
 • EAM (Maintenance & Equipment Management)
 • E-Sales/E-commerce


Som person är du prestigelös, flexibel och systematisk. För att vara framgångsrik är det viktigt att du är kreativ med nya angreppssätt och har god problemlösningsförmåga, är självgående och tar ansvar för din uppgift.

Du värdesätter teamarbete och har förmåga att skapa förtroende hos både kund och kollegor. Du sätter kundnyttan i centrum och är serviceorienterad samt att du har lika lätt för att kommunicera på både svenska och engelska i både tal och skrift. För att trivas hos oss är du nyfiken, initiativ- och ansvarstagande samt har nära till skratt och humor. Tjänsteresor förekommer i denna tjänst.


För mer information, kontakta gärna:
Jan Berggren, tfn: 0709 766333


På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 65 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

 • Enterprise Resource Planning
 • Enterprise Resource Planning
 • Finance