CGI

SAP DFPS Architect and/or Project Manager, Stockholm

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 12 augusti 2016
Stängs
den 8 juni 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du en erfaren SAP DFPS arkitekt, projektledare eller förvaltningsledare? Välkommen till oss på CGI!

Vi behöver nu förstärka vårt försvarsteam med seniora SAP DFPS arkitekter, projektledare och/eller förvaltningsledare och vågar lova riktigt spännande uppdrag med många möjligheter!

Som senior SAP DFPS arkitekter, projektledare och/eller förvaltningsledare, kommer du ansvara för att självständigt och i grupp utföra bl.a. analysarbete, utforma strategier och riktlinjer för lösningsdesign, förstudier, ändringshantering och utredningar i kunduppdrag. Du kommer att medverka i affärsprocessen och i arbetet med offerter och avtal i kundprojekt där du även bidrar i införsäljning till kunden. I nära samarbete med våra experter, i Sverige och internationellt, tar du ansvar för att ta fram och föreslå lösningar som bygger på SAP best-practises och försvarsindustrin. Du kommer att tillhöra vårt försvarsteam i Stockholm och arbeta i våra leveranser till det svenska försvaret.

Vi söker Dig som idag arbetar som SAP arkitekt, projektledare, förvaltningsledare eller liknade. För att lyckas i denna roll krävs ca 10 års erfarenhet från arbete inom SAP, som lett till goda övergripande kunskaper och förståelse av SAP och DFPS lösningen. Förutom tekniska SAP-kunskaper har du verksamhetskunskap från arbete inom det svenska försvaret.

Du har arbetat med SAP i ledande roller, med utveckling och förvaltning, samt har gedigen förståelse och kunskap inom några av områdena:

  • Arkitektur, Basis och HANA
  • ABAP och integration
  • SAP DFPS
  • SAP Applikationer generellt
  • SAP Behörighetskoncept
  • Solution Manager

Kommunikationen i våra kunduppdrag sker i huvudsak på svenska vilket gör att vi kräver mycket god förmåga att uttrycka sig i svenska språket, i såväl tal som skrift. Du har även mycket goda kunskaper i engelska, då CGIs koncernspråk är engelska.

Förutom goda ledaregenskaper, organisationsförmåga, SAP-kunskaper och god problemlösningsförmåga uppskattar du konsultrollen och variationen i konsultyrket. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Du trivs med att arbeta i högt tempo och är driven i ditt arbete med stor vilja att alltid leverera det som förväntas av dig. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du vill växa och utvecklas inom spännande och utmanande projekt i interna leveranser eller på plats hos kund.

Certifieringar är meriterande.

För mer information, kontakta gärna:
Åsa Lindman, 0730-931124


På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 65 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • Project Management
  • Swedish