CGI

Project Consultant and Support, Stockholm

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 12 augusti 2016
Stängs
den 21 december 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du en SAP DFPS-konsult med ett stort intresse för applikation, teknik och arkitektur och kan hantera de utmaningar som framtidens IT-landskap bär med sig?

Välkommen till oss på CGI!

Vi behöver nu förstärka vårt försvarsteam med ett antal funktionella SAP-konsulter och supportspecialister och vågar lova riktigt spännande uppdrag med många möjligheter!

Som funktionell SAP-konsult och/eller supportspecialist kommer du att arbeta med SAP inom förvaltning och vidareutveckling; med större och mindre utvecklingsprojekt inklusive utvecklingsärenden. Du arbetar med kravhantering, ska kunna designa lösningsförslag, konfigurera/programmera och genomföra tester samt ta fram och underhålla dokumentations. Föreslagna lösningar bygger på SAP best-practises och vid behov initiera och implementeras nya tekniska lösningar. Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med våra nationella och internationella kollegor. Du kommer att få arbeta i allt från små och korta projekt på 1-12 månader till stora och långa åtaganden. Du kommer att tillhöra vårt försvarsteam i Stockholm och i huvudsak arbeta i våra leveranser till det svenska försvaret.

Vi söker dig som har minst 5 års arbetslivserfarenhet av SAP DFPS och något av följande områden:

 • SAP Finans, HR eller Logistik
 • SAP ABAP utveckling/integration
 • SAP BI, BW/BO
 • SAP Roller och behörigheter
 • SAP Basis


Önskvärt är förståelse och intresse av HANA, HCI och S/4 HANA

Utöver tekniska SAP-kunskaper har du verksamhetskunskap från arbete inom det svenska försvaret.

Kommunikationen i våra kunduppdrag sker i huvudsak på svenska vilket gör att vi kräver mycket god förmåga att uttrycka sig i svenska språket, i såväl tal som skrift. Du har även mycket goda kunskaper i engelska, då CGIs koncernspråk är engelska.

Förutom goda SAP-kunskaper och god problemlösningsförmåga uppskattar du konsultrollen och variationen i konsultyrket. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Du trivs med att arbeta i högt tempo och är driven i ditt arbete med stor vilja att alltid leverera det som förväntas av dig. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du vill växa och utvecklas inom spännande och utmanande projekt i interna leveranser eller på plats hos kund.

Certifieringar är meriterande.

För mer information, kontakta gärna:
Åsa Lindman, 0730-931124

På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 65 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

 • Change Management
 • Incident Management
 • Logistics
 • Problem Management
 • SAP Basis
 • Swedish