Sogeti Sverige AB

Fullstack .NET utvecklare till Sogeti Göteborg

Plats
Göteborg
Annonserat
den 12 augusti 2016
Stängs
den 30 november 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi på Göteborgskontoret går en mycket spännande framtid till mötes och vill bli fler! Vi kommer att rekrytera ett 20-tal personer inom det närmaste året. Vill du växa med oss?

Hos oss får du arbeta i intressanta och utvecklande uppdrag hos våra kunder, ofta i en internationell miljö med globala leveranser. Vi är ett 30-tal goa gubbar och gummor som har balans mellan jobb, familj och fritid och med bra möjligheter till kompetensutveckling.

Vår arbetsmiljö kännetecknas av trevliga kollegor där vi värnar om individen.

Vi söker fler kollegor som vill jobba med programmering och utveckling på Microsofts plattform. Förutom att du är duktig utvecklare är du även social, självgående och gillar utmaningar. Hos oss kopplar du ihop dig med andra med samma intresse i vårt stora nationella kompetensområde, specialiserat på .Net.

Vad erbjuder vi?

En spännande framtid där du har tillgång till den senaste tekniken och ständigt kan utvecklas för att ligga i framkant. Hos oss i Göteborg får du jobba med intressanta och utvecklande uppdrag på stora och medelstora företag, där du kan dela med dig av din kunskap. Tillgång till våra kompetensnätverk lokalt, nationellt och globalt där din erfarenhet, kompetens och idéer kan delas med andra som är duktiga på ditt område. Här har du möjlighet att kombinera jobb med familj, påverka din tid och arbetsuppgifter. Du får ta plats, sikta högt, ha roligt och vara unik hos oss.

David Petersson - UX/Front-end developer
Carl Henrikson - Strateg inom digitala kanaler
Natalie Lucca - Project Manager och Business Analyst

Vi ser fram emot din ansökan!

Erfarenhetskrav

  • Minst 3 års erfarenhet av design och utveckling av moderna webbapplikationer
  • Erfarenen inom ASP .NET MVC och SQL
  • Erfarenhet av webbapplikationer byggda med ramverk och tekniker såsom React, AngularJS, LESS/SASS etc.
  • Akademisk examen
  • Behärska svenska väl i tal och skrift.