CGI

Java/Open Source Developer, Umeå

Rekryterare
Plats
Umeå
Annonserat
den 17 augusti 2016
Stängs
den 13 juni 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi behöver nu förstärka vårt team i Umeå med fler duktiga systemutvecklare. Både juniora och de med flera års erfarenhet inom Java/Open Source.

Som konsult på CGI kan du komma att få arbeta i allt från små och korta projekt på 1-12 månader till stora och långa åtaganden på upp till 5 år. Vi deltar i och driver projekt, både på plats hos våra kunder och från vårt kontor i Umeå. Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med våra nationella och internationella kollegor i våra åtaganden. På CGI har vi en fantastisk kundkrets som täcker samtliga branscher.

Vi erbjuder en personlig karriärplanering som ger dig möjlighet att styra din karriär mot en expertroll inom ett visst område och/eller mot kompetensområden som kompletterar rollen, exempelvis branschfokus och ledarutveckling.

Umeå-enheten har lång historik av att utveckla IT-system inom flera olika verksamheter och tekniker. Vi är idag ca 50 medarbetare i Umeå och siktar på att expandera ytterligare. Vi söker dig som vill jobba i stora projekt men ändå nära kunden. Du kommer att ingå i ett team med mycket kompetenta medarbetare. Vi har högt i tak och arbetar kontinuerligt med att utveckla och förbättra verksamheten.

Du har förmodligen en IT-inriktad akademisk examen från universitet eller högskola. God problemlösningsförmåga kombinerat med kvalitetstänk, professionalism och engagemang är dina främsta egenskaper. Du är driven och har viljan att leverera det som förväntas av dig, tycker om att arbeta i team samt har en stark vilja att dela med dig av din kunskap till andra.

Du bör ha en djup kunskap inom några av nedanstående områden:

 • Java SE och EE
 • Maven
 • Hudson
 • Spring
 • Hibernate
 • JUnit
 • Apache Tomcat, JBoss, WildFly, WebLogic
 • Enhetstestning
 • Integrationserfarenhet
 • Certifieringar är meriterande

Vår vision: ”Att vara en ledande global leverantör av IT- och affärs-processer i världsklass som hjälper våra kunder att lyckas”.

Delar du vår dröm: ”Att skapa en miljö där vi trivs med att arbeta tillsammans och, som ägare, bidra till att bygga ett företag som vi kan vara stolta över”.

Då är det dig vi letar efter. Välkommen med din ansökan!

För mer information, kontakta gärna:
Ingela Carlsson, ingela.carlsson@cgi.com.  +46 60 785 33 73

På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 65 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

 • Agile / Collaborative Method
 • Java
 • Swedish