CGI

Systemutvecklare, Karlskrona

Rekryterare
Plats
Karlskrona
Annonserat
den 19 augusti 2016
Stängs
den 15 juni 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI i Karlskrona expanderar och söker nu förstärkning inom systemutveckling!

Vi är inne i en expansiv tillväxtfas och behöver nu förstärka vårt team med fler duktiga utvecklare till vårt kontor i Karlskrona. Är du driven, öppen, nyfiken och gillar nya utmaningar? Har du dessutom verksamhetskunnande inom offentlig sektor, telekom eller hälsovård? Välkommen till CGI!

Du kommer till en arbetsplats där vi verkar i många spännande uppdrag för ett av landets största IT-företag. Med 65 000 kollegor i 40 länder och kontor på över 30 orter i Sverige vågar vi lova många inspirerande och utvecklande uppdrag. Som konsult på CGI kommer du att få möjligheten att arbeta med olika kunder och uppgifter, samtidigt som du får möjligheten att utvecklas inom teknik och verksamhetskunskap. Vi söker en person som är passionerad och driven och har ett gediget intresse för att arbeta med systemutveckling. Du är professionell, har en stark drivkraft och ett stort engagemang. Du har en förmåga att snabbt sätta dig in i olika problemställningar och se till helheten.

För en konsult är det viktigt att vara lyhörd för sina kunders utmaningar och behov. För att lyckas behöver du vara ödmjuk och nyfiken. Du vill ständigt utvecklas och använda din kunskap för att förbättra och hitta innovativa lösningar tillsammans med våra kunder. Eftersom vi ofta arbetar tillsammans med våra kunder så är det viktigt att du är en god kommunikatör och har en social förmåga och vill bygga relationer. Det är också viktigt att du kan arbeta både i grupp och självständigt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har några års erfarenhet av systemutveckling inom C# och Java. Vi ser gärna att du även har goda kunskaper i databashantering.

Det är också meriterande om du har erfarenheter från olika utvecklingstekniker och verktyg så som JavaScript, MVC, C, C++, HTML5, CSS, jQuery, Spring, J2EE, Angular, JUnit, Eclipse,GIT, Cradle, Linux, Jenkins, och responsiv utveckling.

Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift.

• Start: Enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid
• Lön: Fast lön
• Arbetstid: Kontorstider
• Arbetsplats: Karlskrona - och ute hos kund i regionen

Bifoga CV, personligt brev samt gärna några referenser till tidigare arbeten du har utfört.

Urvalsprocessen kommer att ske löpande så vänta inte med att söka. Vi fram emot att möta dig!

Kontaktperson
Fredrik Augustsson, 0702-16 72 75, fredrik.augustsson@cgi.com

 

På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 65 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • .NET
  • Development (Fed)
  • Java