Sogeti Sverige AB

Erfarna utvecklare och arkitekter inom SharePoint och Office 365

Plats
Sverige
Annonserat
den 19 augusti 2016
Stängs
den 28 oktober 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Som konsult med inriktning mot SharePoint och Office 365 kommer du att arbeta med arkitektur, design och/eller utveckling av nuvarande och framtida SharePoint- och Office 365-lösningar. Vi söker främst efter dig som har några års erfarenhet av SharePoint och/eller Office 365, och som har stort intresse för moderna webblösningar.

Vårt team här i Karlstad är nyfikna, drivande, engagerade och har högt i tak. Vi har en bred kompetens inom SharePoint och Office 365 och vi är en del av ett rikstäckande SharePoint-nätverk inom Sogeti Sverige. Hos oss har du verkligen möjlighet att utvecklas genom spännande uppdrag och erfarenhetsutbyte med kompetenta kollegor.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av:

 

  • SharePoint och/eller Office 365
  • ASP.NET/C#
  • Azure
  • HTML/CSS/jQuery/AngularJS/Knockout

Har du även universitets- eller högskoleutbildning? Är du en positiv, utåtriktad, nyfiken och drivande lagspelare som vill vara med och fortsätta utveckla Sogetis verksamhet i Karlstad? Tveka då inte att skicka in din ansökan. Önskas ytterligare information så ring mig, Åsa Maspers, rekryteringsansvarig på 076-1027300. Vi ser fram emot att få ge dig ett passerkort till kontoret!