CGI

Verksamhetskonsult IFO Treserva, Sverige

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 23 augusti 2016
Stängs
den 19 juni 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Treserva är ett av de modernaste och framgångsrikaste Omsorgssystemen på marknaden, inriktat mot Sveriges kommuner. Som verksamhetssystem omfattar Treserva individ- och familjeomsorg, äldreomsorg, funktionshinder, kommunal hälso- och sjukvård samt flyktingverksamhet. Inom vår enhet, Welfare Management Software (WMS), finns idag ett 80-tal personer utspridda på olika orter och vi söker nu en verksamhetskonsult med inriktning mot individ och familjeomsorg (IFO).

Hos oss på CGI får du det bästa av två världar. Ett multinationellt företag med stora muskler och karriärmöjligheter i den riktning du önskar, samtidigt som WMS är en mindre sammanhållen gruppering där vi alltid stöttar varandra och har en god stämning.Som verksamhetskonsult fokuserar du på våra kunder. Du kommer att arbeta med införandeprojekt genom alla dess faser. Från initiering & planering tills en kund har gått i drift. Du kommer också arbeta med och ta fram nya konsulttjänster, både till nya och befintliga kunder. Arbetsuppgifterna handlar bland annat om att hålla i utbildningar, stödja i hur Treserva kan konfigureras och vara en rådgivare & business partner till våra kunder kring hur de kan utveckla och effektivisera sin verksamhet på bästa sätt.

Allt arbete sker i projektform, både internt och tillsammans med våra kunder. Uppdragen utförs till stor del på plats hos kunden. Du får ett spännande jobb med stora utvecklingsmöjligheter och kanske siktar du på att bli projektledare? Att stimmulera din affärsmässighet är givet. Inom CGI ger vi individen stort eget ansvar och månar om ett arbetsklimat som kännetecknas av teamkänsla och gemenskap. Vi delar gärna med oss av våra kunskaper och erfarenheter till varandra. Du får arbeta i en dynamisk organisation där du får chans att träffa många olika kunder, men även hjälpa till att utveckla vår egen verksamhet genom att skapa nya tjänster och erbjudanden. Viktigt är att du kan förstå och sätta dig in i kundens behov och processer för att kunna stödja kunden i införandet och den dagliga verksamheten med hjälp av vårt IT-system, Treserva.

Tjänsten medför resor inom Sverige då våra kunder är utspridda i hela landet. Placeringsort kan diskuteras.Du har en relevant högskoleutbildning, som socionom eller motsvarande. Du ska ha arbetat i en eller flera kommuner och ha kännedom om kommunal omsorgsverksamhet med en djup kunskap inom verksamhetsområdet individ och familjeomsorg. Du har en god förståelse för hur IT-system fungerar och ska också ha arbetat med och vara väl insatt i vårt system Treserva och hur det konfigureras.

Du har ett stort intresse att vilja hjälpa andra samt utveckla dig själv och din omgivning. Du är en självständig lagspelare som är lyhörd för kundens och företagets mål. Du är strategisk och analytisk i ditt tänkande men kan även jobba med detaljerade krav och konkreta kundfrågor. Du är kunnig inom ditt område, lätt att samarbeta med, förtroendeingivande och inspirerande. Du är flexibel och ser positivt på utmaningar. Vi förväntar oss att du uttrycker dig väl i såväl tal som skrift.

För mer information eller frågor, kontakta gärna:
Joakim Regnstrand, Konsultchef, 031-762 75 94.

Keywords: Welfare, Treserva, Business Development

På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 65 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • Business Development